Σάββατο 21 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ- Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Παιχνίδια για όλα τα γούστα

Παιχνίδια για όλα τα... γούστα περιλαμβάνει η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ανδρών στο μπάσκετ. Σήμερα και αύριο θα έχουμε αναμετρήσεις που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα σε ουρά και κορυφή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά αρχίζοντας από τα σημερινά ματς:

Στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης ο Αρης ίσως να δίνει το πιο κρίσιμο ματς της ιστορίας του, όσο και αν αυτό φαντάζει υπερβολικό. Η σχεδόν... διαλυμένη ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου δίνει το νυν υπέρ πάντων αγώνα με αντίπαλο το Μίλωνα (17.00 ΕΤ 3). Με νίκη οι κιτρινόμαυροι θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία τους. Οταν μιλάμε για «κατάντια» εννοούμε Αρης...

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τη μεγάλη αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος Περιστέρι σε ένα ματς ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Παιχνίδι που ενδιαφέρει την ουρά του πίνακα θα έχουμε στη Δάφνη όπου η ομώνυμη ομάδα θα αναμετρηθεί με τη Νήαρ Ηστ(ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 2).

Στο κλειστό της Θέρμης ο ΠΑΟΚ με τα μύρια οικονομικά προβλήματα θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή σε ένα ντέρμπι που σίγουρα δεν έχει την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος (17.00). Τέλος, το Ευρωπαίο Μαρούσι με νωπούς ακόμα τους πανηγυρισμούς από την κατάκτηση του Σαπόρτα θα αγωνιστεί με τον ουραγό και καταδικασμένο Μακεδονικό.

Τα αυριανά ματς όμως φαίνεται να «κλέβουν» την παράσταση. Στις 20.00 στο ΟΑΚΑ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) έχουμε ντέρμπι κορυφής μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου και πρωτοπόρου Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Αναμφίβολα παιχνίδι «φωτιά».

Στο Ηράκλειο η κρητική ομάδα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 1) που θα έχει ασφαλώς το μυαλό του και στην Αθήνα για την έκβαση του ντέρμπι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ