Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
«Θα τολμήσουμε»

Η ποδοσφαιρική λογική λέει πως με το 1-3 του Περιστερίου, ο Ατρόμητος δεν μπορεί να ελπίζει σήμερα -στον επαναληπτικό για τα play off του Europa League- σε κάτι περισσότερο από μια καλή εμφάνιση, απέναντι στην Αλκμάαρ, και αποφυγή νέας ήττας. Οι «κυανόλευκοι» όμως, παρουσιάζονται (τουλάχιστον φραστικά) έτοιμοι να διεκδικήσουν με πειστικό τρόπο απόψε (20:00, Novasports 2) ανατροπή δεδομένων, προγνωστικών και ποδοσφαιρικής λογικής.

Σύμφωνα με τον Γ. Παράσχο, η ομάδα του (στο «AFAS Stadion») δε θα παραταχθεί «απλά για ένα παιχνίδι και να γυρίσουμε χωρίς να κερδίσουμε κάτι. Παρόλο που το σκορ του πρώτου αγώνα είναι απαγορευτικό, θα κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να αποδείξουμε ότι το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα των δύο ομάδων».

Πώς μπορεί να επιτευχθεί το καλό αποτέλεσμα; «Θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιήσουμε το σχηματισμό μας σε αυτό το ματς και να παίξουμε πιο επιθετικά. Είναι ρίσκο, αλλά εμείς θα το τολμήσουμε. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Ολα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Ενα γρήγορο γκολ και όλα είναι πιθανά. Δε θέλουμε να κάνουμε ανεπίτρεπτα λάθη, όπως στο πρώτο ματς, που θα μας στοιχίσουν. Θα παίξουμε επιθετικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να προσέξουμε τα λάθη στα μετόπισθεν» ανέφερε ο τεχνικός του Ατρομήτου.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης παραδέχτηκε πως «οι πιθανότητες είναι βέβαια λιγότερες έως μηδαμινές» αλλά «έχουν γυρίσει και χειρότερα παιχνίδια, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Απέναντί μας είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία στο πρώτο ματς μας δημιούργησε τρομερά προβλήματα στην κόντρα επίθεση. Στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να ελπίζεις, να διεκδικείς και να προκαλείς την τύχη σου. Ηρθαμε να ρισκάρουμε, να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα και όχι με κατεβασμένα τα χέρια».


Icon

Ο προπονητής των γηπεδούχων Γκέρτιαν Φερμπέικ, ζήτησε σοβαρότητα. Εκτιμώντας (ή τουλάχιστον έτσι δήλωσε) ότι παρά το σημαντικό πλεονέκτημα «αν δε δώσουμε τα πάντα μπορεί να στραβώσει το παιχνίδι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ