Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Το «γύρισε» η Σέλτικ

Η Καραγκαντί δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την έκπληξη που ξεκίνησε στο Καζακστάν. Χτες, στο «Πάρκχεντ», η Σέλτικ κέρδισε με 3-0 (ανατρέποντας το σε βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα) και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Με το ίδιο σκορ «σφράγισε» το εισιτήριό της και η Μίλαν.

Ολα τ' αποτελέσματα των χτεσινών επαναληπτικών για τα play offs της διοργάνωσης (με έντονα γράμματα, οι ομάδες που προκρίθηκαν): Μίλαν - Αϊντχόφεν 3-0, Σέλτικ - Σαχτάρ Καραγκαντί 3-0, Σοσιεδάδ - Λιόν 2-0, Ζενίτ - Πάκος Φερέιρα 4-2, Μάριμπορ - Βικτόρια Πλζεν 0-1.

Οι «32» που θα μπουν σήμερα στην κληρωτίδα, για τον καταρτισμό των ομίλων, είναι: Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Πόρτο, Μπενφίκα (1ο γκρουπ δυναμικότητας), Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μίλαν, Σάλκε, Μαρσέιγ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παρί Σεν-Ζερμέν, Γιουβέντους (2ο), Ζενίτ, Μάντσεστερ Σίτι, Αγιαξ, Ντόρτμουντ, Βασιλεία, Ολυμπιακός, Γαλατάσαράι, Λεβερκούζεν (3ο), Κοπεγχάγη, Νάπολι, Αντερλεχτ, Σέλτικ, Στεάουα Βουκουρεστίου, Βικτόρια Πλζεν, Αούστρια Βιέννης, Ρεάλ Σοθιεδάδ (4ο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ