Κυριακή 16 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
B' Εθνική
Αθηναϊκό ντέρμπι

Ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής και ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζει την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Οι «λόρδοι», που βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Καλλιθέα που βρίσκεται μεν σε φόρμα αλλά είναι και δυνατή στην έδρα της.

Από την άλλη, τα Γιάννινα υποδέχονται τη Βέροια που θέλει τη νίκη για να πλησιάσει περισσότερο στις πρώτες θέσεις, ενώ οι γηπεδούχοι ελπίζουν σε στραβοπάτημα των «λόρδων» για να βρεθούν στο... ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Στο ίδιο περίπου κλίμα είναι και ο αγώνας μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Παναιγιάλειου. Ο τέταρτος της βαθμολογίας υποδέχεται τον έκτο και οι 4 βαθμοί που τους χωρίζουν είναι πολύ λίγοι.

Αντίθετα το Αιγάλεω λογικά θα περάσει εύκολο απόγευμα κόντρα στον Ιάλυσο αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Λάρισα υποδέχεται στο Αλκαζάρ τον Παναιτωλικό, η Ελευσίνα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στη Θεσσαλονίκη η Καλαμαριά αντιμετωπίζει τον Πιερικό και ο Αγ. Νικόλαος φιλοξενεί τη Νάουσα.

Τέλος, στο ντέρμπι ουραγών, ο Εθνικός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου». Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και η νίκη θα είναι η «σανίδα σωτηρίας» για τους δύο συλλόγους.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00 εκτός από το παιχνίδι του Αγ. Νικολάου που αρχίζει στις 14.15


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ