Σάββατο 5 Οχτώβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αυτό διορθώνεται...

Τα είπε όλα ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, όταν μετά τη συνάντησή του, προχτές, με τον Αλ. Τσίπρα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι είναι και οι δύο πολιτικοί της Αριστεράς, ότι ενδεχομένως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι κάπως πιο αριστερός», αλλά αυτό «διορθώνεται»!

Ο γνωστός αντικομμουνιστής και ακραιφνής υποστηρικτής της στρατηγικής των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, που έχουν βυθίσει τους λαούς στη φτώχεια, Μ. Σουλτς, δηλώνει «αριστερός». Δε θα μπορούσε, λοιπόν, παρά να κατατάξει τον Αλ. Τσίπρα στην ίδια συνομοταξία, των «αριστερών» που θέλουν να διαχειριστούν τον καπιταλισμό, που κόπτονται για τα κέρδη των «υγιών» επιχειρηματικών ομίλων, που λιβανίζουν τις συμμαχίες του κεφαλαίου κ.λπ. κ.λπ.

Σαν παλιά καραβάνα που είναι ο Μ. Σουλτς καταλαβαίνει ότι για να το πετύχει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του, να γίνει δηλαδή χαλίφης στη θέση του χαλίφη, δεν μπορεί παρά να παριστάνει και τον λίγο ...πιο «αριστερό». Κάτι που δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί, όπως παραδέχεται ο Σουλτς, η ...παρέκκλιση είναι μικρή και διορθώνεται. Τόσους και τόσους «αριστερούς» έχει δει να πετάνε τις «μάσκες» όταν η μασκαράτα που παίζουν σε βάρος των λαών πετυχαίνει το στόχο και καθίσταται πλέον περιττή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ