Τρίτη 22 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Κινηματογράφος και θέατρο για μικρούς και μεγάλους

Την πολυβραβευμένη ταινία του Ντίνου Δημόπουλου «Τα δελφινάκια του Αμβρακικού» προβάλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης». Πρόκειται για τη συγκινητική ιστορία που στο επίκεντρό της έχει δυο παιδιά, τον Πέτρο και την Ανθούλα, που περνάνε τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα χρόνια του Μεσοπολέμου σε ένα χωριουδάκι στον Αμβρακικό Κόλπο. Εκεί, στο πρόσωπο ενός άλλου παιδιού, απόβλητου από την κοινωνία επειδή έχει φυματίωση, γνωρίζουν τη σκληρότητα των «μεγάλων» και αποφασίζουν να αντισταθούν. Η μεγάλη φαντασία τους, η τρυφερή τους ψυχή, οι χαριτωμένες τους διαβολιές και, προπαντός, η ανεξάντλητη αγάπη για τον διπλανό τους γκρεμίζουν τα σύνορα και τις συμβατικότητες των καιρών μας κι ανοίγουν φωτεινούς δρόμους στη ζωή...

Η προβολή θα γίνει το Σάββατο 2 Νοέμβρη, στις 11.30 π.μ. στον κινηματογράφο «Oscar» (Αχαρνών 330, σταθμός ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια) και θα είναι δωρεάν για μικρούς και μεγάλους. Οσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ταινία μπορούν να το δηλώσουν στα μέλη του συλλόγου.

Επίσης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου» ανεβάζει το θεατρικό έργο «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά, με τη θεατρική ομάδα ΠΣΙΤ. Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 10 Νοέμβρη στις 11 π.μ., στο Θέατρο Πολιτών του Περιστερίου και θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ