Τρίτη 22 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με μαζική συγκέντρωση εγκαινίασε τα νέα γραφεία

Μίλησε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ

Από τη μαζική συγκέντρωση χτες στο Περιστέρι
Από τη μαζική συγκέντρωση χτες στο Περιστέρι
Πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, συμμετείχαν χτες βράδυ στην εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και της Τομεακής Επιτροπής Περιστερίου, στην Λ. Θηβών 231, στο Περιστέρι.

Ο Θ. Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μίλησε στην πολιτική συγκέντρωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πιστεύουμε πως είμαστε το μοναδικό Κόμμα που έχει το πολιτικό και ηθικό ανάστημα να απευθυνθεί στο λαό και να τον καλέσει να σκεφθεί ξανά, αντικειμενικά και χωρίς προκαταλήψεις, τι του έλεγε το ΚΚΕ τα τελευταία 20 χρόνια, για όλα τα θέματα (...) Γιατί είναι πια φανερό ότι η εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων δημιουργεί κυριολεκτικά κατάσταση ασφυξίας, αδιεξόδου και απελπισίας για τα λαϊκά στρώματα που όλο και περισσότερο αντιμετωπίζουν ακόμα και προβλήματα επιβίωσης (...) Αυτή ακριβώς την αγωνία προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για αυτή την κατάσταση, καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες για τέλος των μέτρων και υποσχέσεις για μια ανάπτυξη που τάχα θα επαναφέρει την Ελλάδα σε μια νέα λεωφόρο ευημερίας.

(...) Το ΚΚΕ έχει ολοκληρωμένη πρόταση εξουσίας και λαϊκής κυβέρνησης και ας αφήσουν τη βρώμικη αυτή προπαγάνδα, ότι δεν θέλει να κυβερνήσει. Σε όλη του την ιστορία παλεύει για να έχει ο λαός την εξουσία και αυτόν το σκοπό τον υπηρέτησε με όλες τις μορφές. Η πρόταση του ΚΚΕ δεν αφορά το μακρινό μέλλον είναι επίκαιρη και άμεση, υπερώριμη, αν το αποφασίσει ο λαός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ