Κυριακή 10 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΡΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

Η οικογένειά του

***

Στη μνήμη όλων των συντρόφων αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για την υπόθεση της εργατικής τάξης, η Καίτη Μπλίκα προσφέρει 3.000 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΟΜΗΡΟΥ και ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και των θείων μου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗκαι ΜΕΡΟΠΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΟΥ, από τον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Γεωργία Μαρκάκη

***

Στη μνήμη των αδελφών μου ΝΙΚΟΥ και ΚΟΥΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗ, που σφαγιάστηκαν από τους Ταγματασφαλίτες στον Αχινό Σερρών τον Αύγουστο του 1944, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ.

Ο αδελφός τους, Κώστας Φαρμάκης

***

Στη μνήμη της θείας μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥΧΙΑ, με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό της, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πόλης Γιαννιτσών, 50 ευρώ.

Ευσταθιάδου Αγγελική

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΡΕΝΙΩΤΗ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ακούραστου αγωνιστή και μέλους του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ,μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

ΚΡΑΝΙΑΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΡΑΝΙΑΣ ΦΩΤΗΣ
Επίσης, οι σύντροφοί του από την Κ.Ο. Γλυφάδας προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ τιμώντας τη μνήμη, την προσφορά και την αγωνιστική και συνεπή δράση του σ/φου ΣΤ. ΡΕΝΙΩΤΗ μέσα από τις γραμμές του Κόμματός μας.

***

φωτό 1

Στις 24/08 «έφυγε» από τη ζωή ο σ/φος ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΟΥΤΟΓΛΟΥ. Γεννήθηκε στο χωριό Πέτρα της Μυτιλήνης στις 27 Φλεβάρη του '24. Η ανέχεια και η φτώχεια τον ανάγκασαν να μετακομίσει με την οικογένειά του στον Πειραιά, όπου δούλευε από τα 15. Στα δεκαοχτώ του έγινε μέλος του ΚΚΕ, στο οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος της ζωής του. Λίγους μήνες μετά εντάχθηκε στην ΟΠΛΑ. Η δράση του, τον έφερε πολλές φορές αντιμέτωπο με το θάνατο, όπως π.χ. στο μπλόκο της Κοκκινιάς, όπου πιάστηκε ο αδερφός του. Η απελευθέρωση τον βρήκε να υπηρετεί στη λαϊκή πολιτοφυλακή του ΕΑΜ. Το όργιο καταστολής απέναντι στους αγωνιστές του ΕΑΜ και η έναρξη της δράσης του ΔΣΕ τον βρήκε στο Μπούλκες, από το οποίο επέστρεψε το 1947. Πήρε μέρος μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ στις μάχες της Κόνιτσας όπου και τραυματίστηκε, στη μάχη της Νάουσας, της Αριδαίας, του Γράμμου κ.α. Μετά το τέλος της ένοπλης ταξικής σύγκρουσης έζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία, πάνω από 30 χρόνια μέχρι τον επαναπατρισμό του το 1988. Στη ζωή του στη Βουλγαρία δούλεψε ως εργάτης και υπηρέτησε ως αξιωματικός του Βουλγάρικου Λαϊκού Στρατού. Για τη δράση του διακρίθηκε, τιμήθηκε και παρασημοφορήθηκε πολλές φορές. Ο σ/φος Γιώργης μέχρι την τελευταία του στιγμή πάλευε για την οικονομική αυτοτέλεια του Κόμματος, χαρακτηριστικά στο νοσοκομείο που τον επισκέφτηκαν η σ/φοι του αυτό που ρώτησε ήταν αν ήταν εντάξει με τη συνδρομή του στο Κόμμα!

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη του, η σ/φισσά του στη ζωή και τον αγώνα, Νίνα και τα παιδιά του, Θανάσης και Μαριάνθη, προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ. Επίσης, οι σ/φοί του από την ΚΟ Πτολεμαΐδας, στη μνήμη του και στη μνήμη των σ/φων ΧΑΡΙΤΟΥΔΗ και ΣΑΡΒΑΝΗ που «έφυγαν» πρόσφατα από τη ζωή προσφέρουν 70 ευρώ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη όλων των συναγωνιστών μου από το 1ο Τάγμα του 9ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου, που μαζί πολεμούσαμε τους Γερμανούς φασίστες. Μετά την απελευθέρωση που τους σκότωσαν οι μασκοφόροι γερμανοτσολιάδες στην Καλαμάτα και στο Γύθειο. Και στη μνήμη του άντρα μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΗ, του πατέρα του, ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΟΥΛΗ, που αφού μπροστά στον 95χρονο γέρο, βίασαν τη 16χρονη κόρη του και μετά τον σκότωσαν με τις πέτρες. Αυτοί είναι οι πατεράδες και τα παιδιά των Χρυσαυγιτών δολοφόνων και προδοτών που δεν τους δίκασε κανένα δικαστήριο ποτέ. Αντίθετα, τον άντρα μου Παναγιώτη Πουλή, αξιωματικό του ΕΛΑΣ, οι μετέπειτα κυβερνήσεις τον δίκασαν εις θάνατο γιατί πολέμησε τον κατακτητή. Κι εγώ σαν αντάρτισσα του ΕΛΑΣ, πιστή αγωνίστρια στον τίμιο δρόμο και αγώνα που κάνει το ΚΚΕ για το καλό όλης της εργατικής τάξης και του λαού μας, προσφέρω 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση που κάνει το Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

Λουκία Πουλή

***

φωτό 2

Πέθανε και κηδεύτηκε στον Παπάδο Γέρας της Λέσβου, στις 17.10.2013, η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ. Η σ. Δέσποινα μαζί με τον σύντροφό της, ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ, πάλεψαν και έδωσαν τη ζωή τους μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, για μια κοινωνία δίκαιη χωρίς πολέμους, για δημοκρατία, για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και την πανανθρώπινη ειρήνη.

ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
Στη μνήμη τους, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

***

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων - Ρέντη.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΑΤΑΤΖΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και των αδελφών μου, ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΥ και ΘΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ο οποίος σκοτώθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό στον Ταΰγετο, μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, και των αγαπημένων μου ανιψιών: ΘΟΔΩΡΗ Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ - ΜΟΥΣΤΑΦΑ, προσφέρω 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων, για την Οικονομική Εξόρμηση προς τιμήν του ΚΚΕ.

Aλεξάνδρα Οικονομάκου - Πλατατζή

***

φωτό 3

Στη μνήμη των αγωνιστριών ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ ΚΡΑΝΙΑ και των αγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΑΝΙΑ και ΦΩΤΗ ΚΡΑΝΙΑ, ο Σωτήρης Κράνιας προσφέρει 50 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Βύρωνα.

***

φωτό 1

Προσφέρω 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Βορείων Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ, στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου θείου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΟΥ, για ενίσχυση του Κόμματος, του ΚΚΕ με τα ιδανικά του οποίου συμπορεύτηκε και αγωνίστηκε αταλάντευτα σε ολόκληρη την πορεία της ζωής του.

Λινάρδου Βάνα

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή, σ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥ που χάσαμε πρόσφατα, ευχαριστώντας το «Σπίτι του Αγωνιστή» που τον φιλοξένησε, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 110 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Βαγγέλης - Στέλλα - Θανάσης - Σωτηρία Γεροκώστα και Βασίλης Πλεξήδας

***

φωτό 1

Στις 8.12.2013 κλείνουν 11 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΕΠΟΝίτης αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΒΑΪΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ του Νικολάου, που γεννήθηκε στα 1930 στις Καρυές Δομοκού. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες, όταν το 1947 εντάχθηκε στο ΔΣΕ, στο 7ο Τάγμα Αλευρά. Με τη λήξη του Εμφυλίου βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του στάθηκε σταθερός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ.

ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Η σύζυγός του, Τασούλα, και τα παιδιά του προσφέρουν, στη μνήμη του, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αυλώνα Αττικής, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΙΧΑΛΗ, για την ονομαστική του γιορτή στις 8 Νοέμβρη προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, που τόσο πιστά υπηρέτησε ως το τέλος της ζωής του.

Η συντρόφισσά του, Στέλλα Τσαρουχά

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΟΥ και της μητέρας μου ΑΙΜΙΛΙΑΣ (ΛΑΜΠΡΑΚΟΥ), που μας δίδαξαν το δρόμο της προσφοράς και του αγώνα για το σοσιαλισμό, η κόρη τους, Σοφία Βλάχου, προσφέρω, ως πρώτη δόση μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό 1

Στις 6 Ιούλη «έφυγε» από τη ζωή ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, ΚαΠαΠίτης στο ΔΣΕ στα τμήματα του Πάρνωνα. Πιστός οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ:

Η γυναίκα του, Αννα Τσουκάτου 50 ευρώ,

ο σ/φος Μήτσος Κωνσταντόπουλος 50 ευρώ

***

φωτό 1

Στις 14.10.2013 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΙΜΠΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολωνού.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

φωτό 1

Η οικογένεια Λεπίδη, μέσω της ΚΟΒ Υγείας Τζανείου προσφέρει στο όνομα του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΛΕΠΙΔΗ το ποσό των 60 ευρώ, με αφορμή το κλείσιμο των 3 χρόνων από τον άδικο χαμό του. Κώστα τι λόγια να απαριθμήσουμε όταν λίγα λεπτά πριν την τραγική στιγμή του ατυχήματος ήσουν ένα με το φωτογραφικό φακό σου! Ηταν 8/7/2010 ημέρα απεργίας, όταν συνέλεγες για τον «Ριζοσπάστη» φωτογραφίες από τον αγώνα των ναυτεργατών στο λιμάνι. Αγωνίστηκες ακούραστα με πείσμα για το Κόμμα μας, όπως θα ήθελε και ο αντάρτης πατέρας σου. Ησουν ένας ιδεολόγος καθαρός, ακούραστος και πάντα γελαστός. Μας λείπεις...

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
***

φωτό (χαρτί) 1

Στις 20 Αυγούστου 2013 «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και καταξιωμένος Συνεταιριστής ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΟΥΣΙΑΣ, σε ηλικία 93 χρόνων. Γεννήθηκε στο Θεσπρωτικό (Λέλοβα) του ν. Πρέβεζας, το 1920. Από το 1950 εγκαταστάθηκε στην Πρέβεζα. Τέλειωσε το Πρακτικό Λύκειο Αρτας, αλλά λόγω του Ελληνοαλβανικού πολέμου και της κατοχής δε συνέχισε τις σπουδές του. Είναι από τους πρωτεργάτες της Αντίστασης στο Θεσπρωτικό. Εντάχθηκε στην ΟΚΝΕ στο Λύκειο Αρτας, το 1939. Με τη δράση του συνέβαλε στην οργάνωση των νέων της περιοχής του στο ΕΑΜ νέων και στην ΕΠΟΝ και αναδείχτηκε Γραμματέας της ΕΠΟΝ ν. Πρέβεζας και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΕΠΟΝ Ηπείρου. Μετά τη Βάρκιζα υπέστη διώξεις και από το 1947 μέχρι το 1950, ως στρατευμένος, κρατήθηκε στο κολαστήριο της Μακρονήσου όπου υπέστη όλων των ειδών τα βασανιστήρια στο ΒΕΤΟ. Μετά την απόλυσή του, το Γενάρη του 1950 (Γ' κατηγορία), ανέλαβε πάλι στον αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσπρωτικού -Λάκα Σούλι και αναδείχτηκε υποδιευθυντής στην ΕΓΣ Πρέβεζας την οποία μετέτρεψε σε πρότυπο Συνεταιριστικής Οργάνωσης. Η χούντα, το 1967, τον απέλυσε, αλλά, τελικά, με προσφυγή του τότε χουντικού Προέδρου στο Σ.τ.Ε. επαναπροσλήφθηκε έφθασε στη θέση του Διευθυντή, συμβάλλοντας ώστε η ΕΓΣ Πρέβεζας να γίνει πραγματικά πρότυπο Συνεταιριστικής Οργάνωσης σε όφελος των αγροτών της περιοχής. Από το 1975, ο Απόστολος Ντούσιας έγινε Πρόεδρός της Ενωσης, το 1986 πρόεδρος της ΣΠΕ και Διευθύνων Σύμβουλος στη ΣΥΝΕΛ. Πάντα κοντά στο ΚΚΕ, στήριγμα του Κόμματος σε όλο το νομό και στο συνεταιριστικό κίνημα πανελλαδικά, εκλεγμένος σύμβουλος με το ΚΚΕ στην ΠΑΣΕΓΕΣ και στη Νομαρχιακή Διοίκηση. Μαζί με άλλα συνεταιριστικά στελέχη του Κόμματος αγωνίστηκε για πραγματικό συνεταιριστικό κίνημα και ενάντια στην επιχείρηση διάλυσής του από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, μέχρι που σε ηλικία 82 χρόνων, το 2000, σταμάτησε αναγκαστικά λόγω προχωρημένης ηλικίας. Οπότε, στη συνέχεια, οι εχθροί του σ.κ. ολοκλήρωσαν την διάλυση της ΕΓΣ Πρέβεζας.

ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Στη μνήμη του αγωνιστή ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΟΥΣΙΑ, τα τέκνα, Κωνσταντίνος, Αρτεμις και Σοφία, και ο αδελφός του Αχιλλέας Ντούσιας, προσφέρουν το ποσό των 150 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟΒ του «Ρ».

***

φωτο1

Στις 6 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια απο τότε που «έφυγε» πρόωρα, νικημένος από ανίατη ασθένεια, ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ, μέλος του ΚΚΕ. Από το 1974 συνέδεσε τη ζωή του με το κόμμα, αναπτύσσοντας πολύπλευρη δράση σε όποιον τομέα του ανάθεσε δουλειά, τιμώντας τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Ελένη Σαράντου προσφέρει μέσω ΚΟ Αργυρούπολης του ΚΚΕ 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.


ΠΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΙΜΙΛΙΑ(Μηλιά) ΛΑΜΠΡΑΚΟΥ
ΑΙΜΙΛΙΑ(Μηλιά) ΛΑΜΠΡΑΚΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΜΠΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΜΠΙΔΗΣ

ΛΕΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΕΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Καλομοίρα Κρανιά
Καλομοίρα Κρανιά

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ

ΒΛΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΛΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΡΕΝΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΡΕΝΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΟΥΣΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΟΥΣΙΑΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-11-28 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-11-25 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-10-26 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2011-12-24 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-05-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ