Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στο 33,23% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Το 1/3 της διαδρομής διένυσαν ήδη οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις, καταφέρνοντας να καλύψουν, στο δεύτερο «κλείσιμο» της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη, κατά 33,23% το πανελλαδικό πλάνο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τις δυνατότητες που διαμορφώνονται από το πλατύ άνοιγμα, με αποφασιστικότητα και επιμονή, με καλό και έγκαιρο σχεδιασμό και έλεγχο της οικονομικής δουλειάς.

Η άμιλλα μεταξύ των Κομματικών Οργανώσεων έφερε στην πρώτη θέση την ΚΟ Πελοποννήσου με ποσοστό κάλυψης του πλάνου της 46,14%, στη δεύτερη θέση την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με ποσοστό 42,04% και στην τρίτη θέση την ΚΟ Αιγαίου με ποσοστό 41,45%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 37,60%, Δυτικής Μακεδονίας με 35,18%, Στερεάς με 34,22%, Εξωτερικού με 33,22%, Θεσσαλίας με 32,06%, Αττικής με 31,12%, Βορειοδυτικής Ελλάδας με 30,03% και Κρήτης με 28,08%.

Η ΚΝΕ κάλυψε το 29,28% του πλάνου της, ενώ η ΚΟ «Ριζοσπάστη» το 38,46%.

Σε άμιλλα καλεί η ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής της ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας τονίζει:

«Η ΕΠ της ΚΟ Β/Δ Ελλάδας στο πλαίσιο της επιτυχίας της Οικονομικής Εξόρμησης, συζήτησε το ζήτημα της άμιλλας. Θεωρώντας την άμιλλα ως συστατικό στοιχείο κομμουνιστικού τρόπου δουλειάς, διαπαιδαγώγησης και διαμόρφωσης κλίματος ενθουσιασμού στις γραμμές του Κόμματος και των φίλων του, καλεί να αναπτυχθεί αντίστοιχο κλίμα ανάμεσα στις οργανώσεις και τα κομματικά - ΚΝίτικα μέλη.

Σε αυτήν την κατεύθυνση:

  • Καλεί σε άμιλλα την Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας, με βραβείο τη φιλοξενία για 2 μέρες 50 πρωτοπόρων κομματικών μελών και μελών της ΚΝΕ, από πρωτοπόρες ΚΟΒ και ΟΒ, και επίσκεψη σε ιστορικές τοποθεσίες των περιοχών αυτών (π.χ. για τη Β/Δ Ελλάδα στο Γράμμο, στο Μνημείο Λυκόραχης, στο Καλπάκι κ.α.).
  • Αποφάσισε τη βράβευση της πρώτης Τομεακής Οργάνωσης της Βορειοδυτικής Ελλάδας και αντίστοιχα των πρωτοπόρων ΚΟΒ - ΟΒ, όπως και 20 πρωτοπόρων συντρόφων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ