Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ προδιαγεγραμμένο έγκλημα λόγω έλλειψης υποδομών

Πριν μια βδομάδα στη Ρόδο, πριν δύο μέρες στο Αργος και τη Θεσσαλονίκη, λαϊκές οικογένειες θρηνούν θύματα εξαιτίας των ελλείψεων υποδομών και της αδυναμίας κάλυψης βασικών λαϊκών αναγκών όπως η θέρμανση

Eurokinissi

  • ΚΚΕ: Η πρόσφατη κακοκαιρία με απολογισμό δύο ακόμη νεκρούς, λόγω της ενεργειακής φτώχειας και της έλλειψης βασικών υποδομών και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, αναδεικνύει με τον πλέον δραματικό τρόπο τον απάνθρωπο χαρακτήρα της πολιτικής που από τη μία δίνει «γην και ύδωρ» στο κεφάλαιο και από την άλλη στερεί από το λαό βασικές υποδομές στην κατοικία, στην προστασία της ζωής και της περιουσίας του.
  • Παρά την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, ο στόχος της καπιταλιστικής ανάκαμψης αφήνει το λαό αποξενωμένο απ' αυτά τα επιτεύγματα, να ζει σε συνθήκες προηγούμενων δεκαετιών.
  • Τεράστιες οι κυβερνητικές ευθύνες. Να δοθεί τώρα λύση στο διαχρονικό πρόβλημα των τεράστιων ελλείψεων σε υποδομές και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και στο σοβαρό πρόβλημα της θέρμανσης. Οργάνωση της λαϊκής πάλης για έργα που να ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες, την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ