Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ:

Oι ΟΒ ΣΤΕΦ ΤΕΙ Ηρακλείου διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα «95 χρόνια ΚΚΕ», στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Φ. Χ. της Σχολής. Ομιλητής Ορέστης Χαραλαμπάκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Παιδαγωγικού - Νηπιαγωγών Φλώρινας διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Παιδαγωγικό ποίημα» του Α. Μακάρενκο, στις 3 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του πανεπιστημίου. Ομιλητής Αργύρης Γιαννακός, στέλεχος της ΚΝΕ.

  • ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Η ΟΒ ΤΕΙ Ρεθύμνου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι σπουδαστές στη Σοβιετική Ενωση», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Γ' του ΤΕΙ. Ομιλητής Γιώργος Πεντεζίδης, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Φιλολογίας και Ιστορικού/Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η θέση της γυναίκας στη Σοβιετική Ενωση», στις 7 μ.μ., σε αίθουσα του ιδρύματος στο Ρέθυμνο. Ομιλήτρια Ελένη Χατζηραφτάκη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «η πείρα του χτες, οδηγός για τις επαναστάσεις του μέλλοντος», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα 1 του Τμήματος Παρευξεινίων Χωρών στην Κομοτηνή. Ομιλητής Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί η ταινία «Παρ' όλα αυτά».

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Πάτρας οργανώνει επίσκεψη στην έκθεση ζωγραφικής - σχεδίου, της Εύας Μελά, με θέμα «Οι ξεριζωμένοι», στις 6 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο. Παράλληλα, η Οργάνωση διοργανώνει στο ίδρυμα έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «1930 - 1949: Η ηρωική δράση του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο», μέχρι τις 18 Δεκέμβρη.

  • ΣΑΒΒΑΤΟ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Η ΟΒ Μαθητών Ρεθύμνου διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Μπορούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο; Γιατί χρειάζεται να τον γνωρίσουμε; Η γνώση του κόσμου είναι όπλο για να τον αλλάξουμε», στις 6 μ.μ., στο Μικρό Καφέ. Ομιλητής Βαγγέλης Μαγνήσαλης, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Ρεθύμνου της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ