Τετάρτη 1 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στόχος πλέον η υπερκάλυψη

Σε ποσοστό 99,23% έφτασε στο «κλείσιμο» της Δευτέρας, 30 Δεκέμβρη, η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, επιβεβαιώνοντας και με αυτόν τον τρόπο τους δεσμούς του Κόμματος με τους εργαζόμενους και το λαό. Πλέον, μετά την ουσιαστική κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου, οι Κομματικές Οργανώσεις συνεχίζουν τη μάχη για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υπερκάλυψή του, καθώς και για την κάλυψη των πλάνων όλων των Οργανώσεων.

Στην πρώτη θέση, σε ό,τι αφορά την κάλυψη των πλάνων, παρέμεινε η ΚΟ Αιγαίου με ποσοστό 114,40%. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η ΚΟ Πελοποννήσου με 113,38% και στην τρίτη η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 103,30% (αναλυτικά τα ποσοστά κάλυψης των πλάνων των ΚΟ στο διπλανό πίνακα).

ΚΟ Αιγαίου: Αποδέχεται την άμιλλα με την ΚΟ Πελοποννήσου

Η Κομματική Επιτροπή Αιγαίου του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, αποδέχεται την πρόταση της ΕΠ Πελοποννήσου για την άμιλλα των δύο Οργανώσεων στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, σύμφωνα με τους όρους που περιέχει η πρόταση.

Η Επιτροπή Αιγαίου εκτιμά πως η άμιλλα των δύο Οργανώσεων θα συμβάλει θετικά στην επίτευξη του στόχου της Οικονομικής Εξόρμησης πανελλαδικά και στη βελτίωση των ποιοτικών δεικτών των δύο Οργανώσεων.

Καλεί τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ να συμβάλουν, με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, αποφασιστικότητα και συστηματική δουλειά στην υπερκάλυψη των πλάνων όλων των Οργανώσεων του Αιγαίου, ώστε το τέλος της Οικονομικής Εξόρμησης να βρει όλες τις ΚΟΒ και τις ΟΒ στο Αιγαίο με περισσότερους και πιο γερούς πολιτικούς δεσμούς με τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία των αιγαιοπελαγίτικων νησιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ