Παρασκευή 17 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΑΛΙΒΕΡΙ: Να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο τοπικό σούπερ μάρκετ «Γαληνός - Λαουτάρης» που διεκδικούν δεδουλευμένα μέχρι και 12 μηνών. Μετά την αλλαγή του ιδιοκτήτη, έχουν βρεθεί χωρίς δουλειά. Το κατάστημα λειτουργεί με άλλο προσωπικό, ενώ δεν έχουν απολυθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και επομένως δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Το Σάββατο στις 11 π.μ. θα προχωρήσουν σε μαζική εξόρμηση στο κέντρο του Αλιβερίου, ενώ την Πέμπτη 23 Γενάρη οργανώνουν κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρείας στη Χαλκίδα. Η απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη που οργανώθηκε την περασμένη Τετάρτη με πρωτοβουλία της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας. Στη σύσκεψη πήραν μέρος τα Συνδικάτα Μετάλλου Εύβοιας, Οικοδόμων Αλιβερίου, ΟΤΑ Κύμης - Αλιβερίου, ο Σύλλογος Δασκάλων Αλιβερίου, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αλιβερίου, η Λαϊκή Επιτροπή και δυο πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.

ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ: Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας έκαναν χτες οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Σε συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Αθανάσιο Δαβάκη, ο τελευταίος δήλωσε αναρμόδιος να τους πει πότε θα πληρωθούν και τι θα γίνει με το Ναυπηγείο.

«ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»: Απεργούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Διεκδικούν άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων, που φτάνουν τους 12 μήνες, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, καθώς και να περάσει το νοσοκομείο στο Δημόσιο, με πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και χωρίς πληρωμές για τους ασθενείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ