Σάββατο 18 Γενάρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Σήμερα ψηφίζουν οι εργαζόμενοι στο ΚΕΘΕΑ

Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ για την ανάδειξη νέου ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων τους στην Επιτροπή Υπηρεσιακών Θεμάτων και στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν:

  • Στην Αθήνα από τις 11 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. στις Κεντρικές Υπηρεσίες (ΜΕΤΣ).
  • Στη Θεσσαλονίκη στο χώρο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης «ΙΘΑΚΗ» (Ρεμπέλου 7, 2ος όροφος) από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ.
  • Στη Λάρισα στο χώρο του Συμβουλευτικού Σταθμού «ΕΞΟΔΟΣ» (Κύπρου 103, ισόγειο, 10 π.μ.-2 μ.μ.)
  • Στο Ηράκλειο στο κεντρικό κτίριο «ΑΡΙΑΔΝΗ» (Διονυσίου 1 και Σεφέρη, Νέα Αλικαρνασσός, 12-2 μ.μ.)
  • Στο Βόλο στο χώρο της θεραπευτικής κοινότητας «ΠΙΛΟΤΟΣ» (Μεταμορφώσεως 27, 10.30 π.μ.-1 μ.μ.)
  • Στην Καλαμάτα στο χώρο των διοικητικών υπηρεσιών «ΚΥΤΤΑΡΟ» (Κουμουνδούρου 3, 11 π.μ.-1 μ.μ.)

Η παράταξη «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ», που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, καλεί με ανακοίνωσή της τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές.

«Μπορείς να αγωνιάς για το ΚΕΘΕΑ και την ίδια στιγμή να ανέχεσαι ή να στηρίζεις τις δυνάμεις - πολύ περισσότερο να τις εκπροσωπείς κιόλας - που στηρίζουν ή δέχονται στην πράξη την επιχειρηματική δράση στην απεξάρτηση, την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών, την προώθηση των υποκατάστατων ως κύρια μορφή θεραπείας; Μπορεί γύρω σου να γίνεται χαμός και το ΚΕΘΕΑ να μείνει απείραχτο; Μιλάνε η κυβέρνηση, οι εργοδότες και τα παπαγαλάκια τους για αξιολόγηση. Αλήθεια, με ποια κριτήρια; Οταν ο αξιολογητής θέλει να μειώσει τις δαπάνες και να προωθήσει την επιχειρηματική δράση, δεν θα συμπεράνει ότι κοστίζεις, ακόμα και ότι είσαι "αντιεπιστημονικός"(!!!) που επιμένεις ότι τα στεγνά προγράμματα έχουν αποτελέσματα ή ακόμα και να σε βγάλουν επικίνδυνο; Στον καπιταλισμό αξιολόγηση με γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα δεν μπορεί να υπάρξει», σημειώνει μεταξύ άλλων η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ». Καλεί τους εργαζόμενους να χτίσουν πανίσχυρη συμμαχία με τους γονείς, με τα μέλη των προγραμμάτων και τον υπόλοιπο λαό, ενάντια στην πολιτική συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης της Απεξάρτησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ