Τρίτη 28 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΥΓΕΙΑ
Πρωτοβουλίες από συνδικάτα και φορείς

Οπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Παρασκευή με πρωτοβουλία της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ, το δεκαήμερο από χτες Δευτέρα έως την Τετάρτη, 5 Φλεβάρη, θα γίνουν συσκέψεις και θα παρθούν πρωτοβουλίες κατά κλάδο - αντίστοιχα στις Λαϊκές Επιτροπές - για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην Υγεία. Παράλληλα, θα γίνουν κινητοποιήσεις για τα προβλήματα των Κέντρων Υγείας και των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ, με διάφορες μορφές (τοπικές συγκεντρώσεις, μάζεμα υπογραφών).

Την Παρασκευή έγινε συγκέντρωση στον Εύδηλο Ικαρίας, από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ και της ΟΓΕ, για τις τεράστιες ελλείψεις στις υπηρεσίες Υγείας σε Ικαρία και Φούρνους. Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται, μεταξύ άλλων, τακτικές παρεμβάσεις στα παραρτήματα του ΙΚΑ και τοπική απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ΠΦΥ. Παράλληλα, συνεχίζεται το μάζεμα υπογραφών, που θα αποσταλούν στο υπουργείο Υγείας, στη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και στη Βουλή.

Χτες, έγινε κινητοποίηση και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ. Σήμερα στις 7 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.

Η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και εργατικά σωματεία, διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και την επίδρασή τους στο λαό, αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι στον 7ο όροφο του ΕΚΘ.

Τέλος, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, μετά από σύσκεψη που οργάνωσε με τα σωματεία του, με συνταξιουχικά σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές, προχωρά στη διοργάνωση συγκέντρωσης την Τετάρτη 5 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, για τα προβλήματα της Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ