Σάββατο 8 Φλεβάρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΥΓΕΙΑ
Να αποδοθούν οι παρακρατηθείσες αποδοχές

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», με επιστολή του προς τον διοικητή του Νοσοκομείου, ζητά να αποδοθούν άμεσα όλες οι παρακρατηθείσες αποδοχές και τα αντίστοιχα ασφαλιστικά δικαιώματα στην γιατρό, πρώην εργαζόμενη στο νοσοκομείο, Αγγελική Σωτήρη. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Με την επιστολή μας αυτή διαμαρτυρόμαστε και ζητάμε να αποδοθούν άμεσα από το Νοσοκομείο οι παρακρατηθείσες αποδοχές και τα αντίστοιχα ασφαλιστικά δικαιώματα που αφορούν την συναδέλφισσα Αγγελική Σωτήρη (Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο, τέως Διευθύντρια του Πνευμονολογικού Τμήματος).

Η συναδέλφισσα έχει δικαιωθεί από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών, έγινε η άρση της άδικης πειθαρχικής της δίωξης και συνταξιοδοτήθηκε. Το Συμβούλιο της Επικρατείας, επίσης, στο οποίο προσέφυγε στη συνέχεια η Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης, δικαίωσε την υπόθεση αυτή.

Ηδη έχει υποβληθεί προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου υπόμνημα υπ' αριθμ. πρωτ. ΚΕΠ 0699ΠΔ/Φ. 11263927/540879/12.7.2013, με κοινοποίηση της υπ' αριθμ. 2394/2013 απόφασης του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το Νοσοκομείο δεν έχει ακόμα αποδώσει όλες τις παρακρατηθείσες αποδοχές και τα αντίστοιχα ασφαλιστικά δικαιώματα, παρότι και από το υπουργείο Υγείας έχει σταλεί σχετικό έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. Υ10α/Γ.Π.67504 5-8-2013».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ