Παρασκευή 11 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παρέμβαση Σαχίνη

Παρέμβαση στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης με επιστολή του, πραγματοποίησε χτες ο Αγάπιος Σαχίνης, Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Αντεπίθεση Τώρα» με αφορμή την εκρηκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα ενόψει της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, για τον οποίο θα μεταβούν στην Αθήνα περισσότεροι από 6.000, κυρίως νέοι Θεσσαλονικείς.

Με την επιστολή του προς την εισαγγελία ο Α. Σαχίνης, ζητά να παρέμβει ώστε:

«Να σταματήσουν οι εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων, τα αντίστοιχα δημοσιεύματα των ΜΜΕ που στο σύνολό τους μεγεθύνουν την αναξιοπιστία προς το άθλημα και την έλλειψη εμπιστοσύνης που διακατέχει τους φιλάθλους και να δημιουργηθεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στους φιλάθλους της πόλης που θα μεταβούν στην Αθήνα.

Η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Εισαγγελία της Αθήνας, να συνοδεύσει προς και από την Αθήνα τους φιλάθλους και ιδιαίτερα κατά την αναχώρησή τους από το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας, για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Η Εισαγγελία να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ώστε στους κόμβους των διοδίων να μην παρατηρηθούν αντίστοιχα τραγικά φαινόμενα του παρελθόντος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ