Παρασκευή 11 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Η μεγάλη επιστροφή

Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, η Μπάγερν Μονάχου προκρίνεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 23 του Μάη. Οι Βαυαροί, στον επαναληπτικό του ημιτελικού, επικράτησαν ξανά της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά με 2-1 (8' Ελμπερ, 34' Γιέρεμις - 18' Φίγκο)και τώρα θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο απέναντι στη Βαλένθια.

Ο προπονητής των Γερμανών, Οτμαρ Χίτσφελντ, δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό. «Είναι θαυμάσιο το συναίσθημα της επιστροφής μας σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με δύο νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Για ορισμένους ειδήμονες του ποδοσφαίρου η παρουσία μας στον τελικό είναι έκπληξη, αλλά για μένα δεν είναι. Γνωρίζω πολύ καλά ποιες είναι οι δυνατότητές μας».

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός των Μαδριλένων, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, προσπάθησε να μετριάσει την αποτυχία της ομάδας του λέγοντας πως «είναι λυπηρό γιατί όλοι περιμέναμε ένα ευτυχές τέλος απέναντι στην Μπάγερν, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Η πορεία μας στη διοργάνωση ήταν εξαιρετική, παρόλο που δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στον τελικό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ