Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ωρα Κυπέλλου για άνδρες

Εθνικός και ΑΕΚ τα ξαναλένε για τρίτη φορά σε ένα μήνα, στον πιο ενδιαφέροντα αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου

Eurokinissi

Εθνικός και ΑΕΚ τα ξαναλένε για τρίτη φορά σε ένα μήνα, στον πιο ενδιαφέροντα αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου
Σε Αλεξανδρούπολη και Κηφισιά συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, απ' όπου θα προκύψει (οι αγώνες είναι μονοί χωρίς διαδικασία ρεβάνς) η τετράδα του φετινού φάιναλ φορ, το οποίο, όπως επισημοποιήθηκε, θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα το διήμερο 15 - 16 Μάρτη.

Στην πρωτεύουσα του Εβρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η ΑΕΚ ετοιμάζονται να τα πουν για τρίτη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν επικρατήσει τις άλλες δυο για το Λιγκ Καπ (στην Αλεξανδρούπολη) και για το πρωτάθλημα (εντός έδρας). Οι γηπεδούχοι, που δείχνουν να κάνουν αγωνιστική κοιλιά την τελευταία περίοδο, κάτι που τους κόστισε και τη μοναξιά του ρετιρέ (τους έπιασε η Κηφισιά), ψάχνουν το εφαλτήριο για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Από τη άλλη η ΑΕΚ, που για το πρωτάθλημα προσγειώθηκε ανώμαλα στη Λαμία μετά την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου στην ιστορία της (Λιγκ Καπ), στοχεύει και στην παρουσία της στην τετράδα του Κυπέλλου.

Στο Ζηρίνειο η Κηφισιά και ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες αποστολές, με την πρώτη να φιγουράρει στο ρετιρέ και τον δεύτερο να δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, έχουν όμως ένα κοινό. Στην ουσία πρόκειται για τις δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους. Η πρόκριση ενός από τους δυο στα ημιτελικά θα αποτελέσει την καλύτερη ώθηση για ανάλογη συνέχεια.

Στα άλλα παιχνίδια, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν μεν το ρόλο των φαβορί, όμως οι δοκιμασίες τους στις έδρες της Νίκης Αιγινίου και του Παμβοχαϊκού αντίστοιχα κρύβουν παγίδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: (Βόχας 19.00) Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ, (Ζηρίνειο 19.30) ΑΟ Κηφισιά - Παναθηναϊκός, (Αιγίνιο 19.00) Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός, (Αλεξ/λης 18.30) Εθνικός Αλεξ/λης - ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ