Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ψάχνει ... σεφτέ στο φινάλε ο Πανιώνιος

Με στόχο να κλείσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στους 32 του Eurocup και να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα, σε αυτήν τη φάση ο Πανιώνιος υποδέχεται σήμερα στο κλειστό του Ελληνικού την Μπιλμπάο (19.00 NS3) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου του. Η ελληνική ομάδα με 5 ήττες ως τώρα έχει αποκλειστεί απ' τη συνέχεια του θεσμού. Οπως τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, το φινάλε των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν αποτελεί ένα καλό δέλεαρ για τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η βασκική ομάδα και να ανέβουν ψυχολογικά μετά το...στραβοπάτημα κόντρα στον Αρη για το πρωτάθλημα.

  • Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας, και ο νομικός σύμβουλος της ΕΟΚ, Γιώργος Κόνιαρης, αναχώρησαν σήμερα με προορισμό τις ΗΠΑ. Ο σκοπός της επίσκεψης είναι να συναντηθούν και να συζητήσουν με τους Νικ Καλάθη, Κώστα Κουφό και Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων το καλοκαίρι.
  • Την ειλημμένη απόφασή τους να πολεμήσουν μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις τους για τη σωτηρία του Ηλυσιακού επεσήμαναν με κοινή τους δήλωση οι παίκτες της ομάδας, που έκαναν ξεκάθαρο πως πορεύονται ως «μια γροθιά» μέχρι τέλους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ