Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Αφήνουν στη μοίρα της την Κομισάροβα

Με το υπουργείο Αθλητισμού της Ρωσίας να σηκώνει τα χέρια ψηλά όσον αφορά στα χρήματα που χρειάζονται για την πολυδάπανη αποθεραπεία της, η Ρωσίδα αθλήτρια του Skicross Μαρία Κομισάροβα δίνει τη δική της μάχη σε νοσοκομείο της Γερμανίας μετά τον σοβαρό τραυματισμό της πριν την έναρξη των αγώνων. Υπενθυμίζεται ότι η 23χρονη αθλήτρια είχε σοβαρό ατύχημα στην τελευταία προπόνησή της για το αγώνισμα πριν τη συμμετοχή της στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς, με αποτέλεσμα να σπάσει τη σπονδυλική στήλη. Η Κομισάροβα, που υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση τοποθέτησης μεταλλικών στηριγμάτων στην πλάτη, μεταφέρθηκε στη Γερμανία, όπου σε ειδικό νοσοκομείο υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση. Ωστόσο, όπως τονίστηκε από το υπουργείο Αθλητισμού και την Ομοσπονδία της χώρας, μετά την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας μέχρι τώρα και μεταφοράς της αθλήτριας στη Γερμανία δεν μπορούν να δαπανήσουν άλλα χρήματα.

ΑΛΠΙΚΟ ΣΚΙ: Σε ένα δύσκολο αγώνα, με 23 αθλήτριες να μην ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους, η Σοφία Ράλλη κατέλαβε την 58η θέση στο γιγαντιαίο σλάλομ του αλπικού σκι. Η Ελληνίδα σκιέρ ήταν 66η στον πρώτο αγώνα, όμως στο δεύτερο βελτίωσε το χρόνο της και κέρδισε δέκα θέσεις στην κατάταξη.

ΧΟΚΕΪ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ: Ενα από τα πλέον παραδοσιακά ζευγάρια στο χώρο του αγωνίσματος θα αποτελέσει αυτό του τελικού ανδρών στο χόκεϊ επί πάγου, με τις ΗΠΑ και τον Καναδά να διεκδικούν αύριο Πέμπτη το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και στη φάση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά όπου ο Καναδάς είχε νικήσει με 3-2.

ΠΑΤΙΝΑΖ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ: Την κυριαρχία της στο πατινάζ ταχύτητας στους φετινούς αγώνες πιστοποίησε η Ολλανδία, η οποία έφθασε τα 19 μετάλλια στις κατηγορίες του αγωνίσματος εκ των οποίων έξι χρυσά. Τελευταία επιτυχία αυτή στα 10 χλμ. των ανδρών, όπου οι «Οράνιε» κατέλαβαν και τις τρεις θέσεις του βάθρου, με τους Μπέργκσμα, Κράμερ και Ντεγιόνγκ να παίρνουν το χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ