Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Καθάρισαν Μπάρτσα, Παρί

Με την Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν να τελειώνουν ουσιαστικά από χτες την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά άνοιξε η αυλαία της φάσης των πρώτων αγώνων για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα από τα ντέρμπι αυτού του γύρου που έγινε στο Μάντσεστερ, η Μπαρτσελόνα πήρε σπουδαία νίκη επί της Σίτι με 2-0, τσεκάροντας ουσιαστικά το εισιτήριο για τους οκτώ. Το παιχνίδι ήταν καλύτερο στο β' μέρος, όπου οι δυο αντίπαλοι έδειξαν πιο δραστήριοι, χάνοντας ευκαιρίες, ωστόσο οι Καταλανοί, που φάνηκαν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, πήραν τη νίκη χάρις σε εύστοχο πέναλτι του Μέσι στο 54' (το κέρδισε ο ίδιος από τον Ντεμικέλις που αποβλήθηκε) και του Αλβεζ στο φινάλε (90'). Για τη φάση του πέναλτι, που οδήγησε στην αποβολή, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για φάουλ στον Νάβας στην αρχή της φάσης και ότι η ανατροπή του Μέσι έγινε εκτός περιοχής.

Στο άλλο παιχνίδι, η Παρί στη Γερμανία επικράτησε με 4-0 της Λεβερκούζεν (3' Ματουιντί, 39' πέν. και 42' Ιμπραχίμοβιτς, 88' Καμπάγ), κάνοντας τη ρεβάνς στο Παρίσι τυπική διαδικασία.

Σήμερα θα γίνουν τα παιχνίδια: Αρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου (21.45 ΔΤ), Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ