Σάββατο 22 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αύριο οι εκλογές στους Δικηγορικούς Συλλόγους

Οι υποψήφιοι της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων»

Εκλογές στους 62 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 23 Φλεβάρη, ενώ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη η ψηφοφορία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη. Η διάρκεια της ψηφοφορίας θα είναι από 7 π.μ. μέχρι 7 μ.μ.

Σε μαχητική στήριξη των ψηφοδελτίων της για πρόεδρο και συμβούλους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, καθώς και των υποψηφίων της που αναγκαστικά συμμετέχουν στα ενιαία ψηφοδέλτια, εξαιτίας του νέου πιο αντιδραστικού Δικηγορικού Κώδικα, καλεί η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων». Η παράταξη απευθύνεται στους άνεργους δικηγόρους, τους νέους, τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους δικηγόρους με μικρά και μεσαία εισοδήματα, που έχουν πληγεί καίρια από την αντιλαϊκή πολιτική, να ενισχύσουν την παράταξη που αναδεικνύει τις αιτίες των προβλημάτων, γι' αυτό και παλεύει για τη συμμαχία της πλειοψηφίας των δικηγόρων με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα, βάζοντας στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο: Τους μονοπωλιακούς ομίλους και την ΕΕ, μαζί με τις κυβερνήσεις και τις δυνάμεις που τους υπηρετούν.

Οι επικεφαλής των συνδυασμών, υποψήφιοι πρόεδροι της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων» στους Δικηγορικούς Συλλόγους των τριών μεγάλων πόλεων είναι:

Αθήνα: Αγγελος Βρεττός.

Θεσσαλονίκη: Βασίλης Ματσιώρης.

Πειραιάς: Λίνα Κροκίδη.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι σε ενιαία ψηφοδέλτια που στηρίζει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» σε άλλους Δικηγορικούς Συλλόγους είναι: Σπύρος Μπουρδανιώτης (Πάτρα), Μιχάλης Σφακιανάκης (Ηράκλειο), Μανώλης Παπαδομανωλάκης (Χανιά) και Μιχάλης Μαρνέζης (Κόρινθος).

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι στα ενιαία ψηφοδέλτια των οποίων συμμετέχουν υποψήφιοι σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων» είναι:

Αγρινίου (Αντωνάκος Πελοπίδας)

Θήβας (Τουλουμάκος Αντώνης)

Ιωαννίνων (Μητσιμάρη Θεοδώρα, Μπλέτσας Νίκος, Τσουμάνη Ολυ)

Καβάλας (Γκερλεκτσής Δημήτρης, Μπαχάρης Ηλίας)

Καλαμάτας (Κουτσουρούπας Χρήστος)

Κεφαλονιάς (Κουρούκλης Γιάννης)

Κοζάνης (Βήττας Γιάννης)

Κομοτηνής (Τεπερίδης Πέτρος)

Λάρισας (Γαζέπη Εύα, Μπαλασούλης Γιάννης)

Λιβαδειάς (Γερονικολού Λαμπρινή)

Πάτρας (Ασπρούλιας Παναγιώτης, Καλογεράτου Χρύσα, Ξυδία Αγγελική, Τζαμαλούκα Τέτη)

Πύργου (Μαραγκουδάκης Αγης)

Φλώρινας (Καραντζίδης Βασίλης, Τορλαχίδης Θόδωρος)

Χίου (Παμπουρτζή Ξένια).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ