Σάββατο 22 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Το ΠΑΜΕ παραδίδει τη δεύτερη δόση της βοήθειας

Την Τρίτη θα παραδοθεί στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς η δεύτερη δόση της βοήθειας από το ΠΑΜΕ προς τους σεισμόπληκτους του νησιού. Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές, την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους, να συνεχίσουν τη συγκέντρωση όσο περισσότερων ειδών πρώτης ανάγκης μπορούν.

Ολο αυτό το διάστημα καταφτάνει στο νησί η πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν εργαζόμενοι από όλη τη χώρα και παραδίδεται από Εργατικά Κέντρα, όπως του Αγρινίου, της Ζακύνθου, το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Σάμου, σωματεία της Κέρκυρας, της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας. Επίσης, την Κυριακή βρέθηκε στο νησί αντιπροσωπεία της Γραμματείας Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, τον γραμματέα του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας και τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας και παρέδωσε στο Εργατικό Κέντρο της Κεφαλονιάς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Μάλιστα, στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να ενημερωθεί ο λαός της Μεσσηνίας για την κατάσταση στην Κεφαλονιά και να για αναδειχθεί το ζήτημα της αντισεισμικής θωράκισης στο νομό.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης, η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ, σε συνεργασία με το Μουσικό Τμήμα της Πολιτιστικής Ομάδας του ΠΑΜΕ, διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης για το λαό της Κεφαλονιάς την Πέμπτη 27 Φλεβάρη στις 7.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο.

Υπενθυμίζεται πως τα υλικά που συγκεντρώνονται, είναι τα εξής:

1η Κατηγορία: Οινόπνευμα λευκό, πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, πάνες για παιδιά, υποσέντονα μιας χρήσης, χαρτί υγείας, χλωρίνες, γάζες άκοπες, φυσιολογικοί οροί 1.000 ml, Betadin solution, Betadin scrable και γάντια μιας χρήσης μέγεθος small.

2η Κατηγορία - Τρόφιμα: Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, άνθος αραβοσίτου βανίλια, κομπόστες, ζάχαρη και ντοματοπολτός.

Διάφορα: Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και ράντζα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ