Τρίτη 25 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Υπονομευτές της απεργίας στα ΕΛΠΕ

Τη στάση της συνδικαλιστικής πλειοψηφίας στο Σωματείο Εργαζομένων στα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ (ΠΣΕΕΠ), που υπονομεύει ανοιχτά την τετραήμερη απεργία των εργαζομένων κατά της μείωσης των μισθών, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική παράταξη «Αγωνιστικό Μέτωπο» (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ).

Υπενθυμίζεται ότι είχε αποφασιστεί η πραγματοποίηση δύο 48ωρων απεργιών από την περασμένη Παρασκευή έως και χτες ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας για μεσοσταθμική μείωση των μισθών κατά 22%. Το «Αγωνιστικό Μέτωπο» σημειώνει ότι, ενώ οι εργαζόμενοι έδωσαν τη μάχη της απεργίας, η συνδικαλιστική πλειοψηφία πήρε απόφαση να επιτρέψει τη φόρτωση βυτίων κατά τη διάρκεια της απεργίας, στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο και στον Ασπρόπυργο χτες.

Το «Αγωνιστικό Μέτωπο» καλεί τους εργαζόμενους να πιέσουν για περιφερειακές συνελεύσεις και να πάρουν στα χέρια τους την οργάνωση του αγώνα. Ακόμα, καλεί σε συγκέντρωση αύριο, κατά τη διάρκεια της νέας συνάντησης του σωματείου με την εργοδοσία για το ζήτημα της Συλλογικής Σύμβασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ