Σάββατο 12 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Εικαστικά
Χρωστήρας γυναικών

Στο «Τρίγωνο» (Δροσίνη και Δ. Κυριακού 46, Κηφισιά) εγκαινιάζεται στις 15 του Μάη έκθεση ζωγραφικής και χαρακτικής της Μυρσίνης Βαρδοπούλου. Οπως σημειώνεται στον κατάλογο: «Η εικαστική γραφή της οδηγεί το βλέμμα στο περιδιάβασμα της εικαστικής επιφάνειας και ψάχνει τον κώδικα συνεννόησης. Μέσα από την πυκνή γραφή αναπτύσσεται η εικόνα και ο μύθος». Διάρκεια έκθεσης έως 9/6.

Στις 28/5 (8μμ) εγκαινιάζεται στο «Χώρο» (Βασ. Αμαλίας 20, Κηφισιά), έκθεση ζωγραφικής της Μαίρης Βλαχιώτη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου.

Εγκαινιάζεται στις 15/5 στο «Αλεκτον» (Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός), έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Καρακατσάνη. Εργα μεικτής τεχνικής, στα οποία οι σαρκώδεις φιγούρες, αιωρούμενες σ' ένα περιβάλλον τραχύ, παραπέμπουν συμβολικά στο μοναχικό άνθρωπο που φθείρεται από τη σκληρή πραγματικότητα.

Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Κοπανίτσα εγκαινιάζεται στις 15/5 (8μμ) στην γκαλερί «3» (Φωκυλίδου 3). Πρόκειται για πορτρέτα όπου οι εσωτερικές καταστάσεις καθορίζουν το σχέδιο, τη μορφή, το υλικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ