Πέμπτη 20 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σε πανελλαδική σύσκεψη καλεί η ΠΑΣΥ

Την Κυριακή 23/3, στις 12 μ., στην αίθουσα του ΕΚ Λάρισας

Πανελλαδική σύσκεψη Ομοσπονδιών, Αγροτικών Συλλόγων, Συντονιστικών Επιτροπών των Μπλόκων οργανώνει η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), την Κυριακή 23 Μάρτη, στις 12 μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Σε ανακοίνωση - κάλεσμα, η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ αναφέρει:

«Η ΠΑΣΥ, ως συσπείρωση Ομοσπονδιών, Αγροτικών Συλλόγων, Επιτροπών Αγώνα, αγροτών και γεωτεχνικών, είναι η συνεπής δύναμη στο αγροτικό κίνημα που προασπίζει τα συμφέροντα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Δεν έχει καμιά σχέση με τις ξεπουλημένες τριτοβάθμιες αγροτικές οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ - ΓΕΣΑΣΕ και παλιότερα τη ΣΥΔΑΣΕ, ούτε με τα νέα σχήματα που πάνε να δημιουργηθούν υπό το μανδύα της λεγόμενης "πανελλαδικής συντονιστικής" ή της "πρωτοβουλίας για την ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος".

Η Πανελλαδική Σύσκεψη της ΠΑΣΥ επιδιώκουμε να αποτελέσει αφετηρία αντεπίθεσης του αγροτικού κινήματος. Θέλουμε να συζητήσουμε για τις μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις και τα συμπεράσματα που βγάλαμε. Να δοθεί συνέχεια και να οργανωθεί καλύτερα ο πανελλαδικός συντονισμός της δράσης, των παρεμβάσεων και των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Να οργανώσουμε και να ανασυγκροτήσουμε το αγροτικό κίνημα με τη συγκρότηση και λειτουργία μαζικών και μαχητικών Αγροτικών Συλλόγων, απαραίτητος όρος ώστε με καλύτερες προϋποθέσεις να δώσουμε τις επόμενες μάχες και να έχουμε κατακτήσεις. Να συζητήσουμε για την οργάνωση της κοινής δράσης και συμμαχίας με τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολούμενους στις πόλεις, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ