Πέμπτη 20 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Σήμερα η συγκέντρωση για Υγεία - συντάξεις

Στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων

MotionTeam

Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Συγκέντρωση για την Υγεία και την υπεράσπιση των συντάξεων διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, σήμερα στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Υγείας. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, με συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας της απεργίας τους.

Επίσης, σήμερα θα γίνουν συγκεντρώσεις σε Μονάδες Υγείας του πρώην ΕΟΠΥΥ, στις 8 π.μ. στον Εσταυρωμένο, με κάλεσμα της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ και στις 10.30 π.μ. από το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Ανάμεσα σε άλλα διεκδικούν: Ολα τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ να στελεχωθούν με επαρκές υγειονομικό προσωπικό όλων των βασικών ειδικοτήτων, με μόνιμη, πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, να εξοπλιστούν και να μετατραπούν σε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Κέντρα Υγείας. Να καταργηθούν οι πληρωμές των ασθενών και κάθε ισοδύναμο μέτρο, καθώς και η επιχειρηματική δράση στην Υγεία.

Χτες το απόγευμα έγινε συγκέντρωση για την Υγεία στην Ελευσίνα με τη συμμετοχή εργαζομένων και κατοίκων της περιοχής μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας - Ειδυλλίας, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και της Λαϊκής Επιτροπής Ελευσίνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ