Παρασκευή 9 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Με απουσίες η Γερμανία στο Μουντιάλ

Με αρκετές απουσίες, κυρίως λόγω τραυματισμών, ανακοινώθηκε χτες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γερμανίας, Γιοκίμ Λεβ, η λίστα της προεπιλογής 30 παικτών, απ' όπου θα προκύψει η τελική 23αδα που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για το Μουντιάλ. Από αυτή, κυριότερη απουσία είναι αυτή του Μάριο Γκόμεζ, που εξαιτίας τραυματισμού δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ εκτός βρέθηκαν, επίσης για λόγους τραυματισμού, και οι Γκιουντογάν, Κρούζε, Κίσλινγκ. Αίσθηση προκάλεσε και ο αποκλεισμός του τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ, Τερ Στέγκεν, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται την εστία της Μπαρτσελόνα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Βαγιαδολίδ δε φθάνει που... θόλωσε τα όνειρα για κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Ρεάλ (οι ελπίδες ψαλιδίστηκαν στο ελάχιστο), αλλά δημιούργησε και ανησυχία ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ (24 Μάη), εξαιτίας των τραυματισμών των Ρονάλντο, Ντι Μαρία και Πέπε.

ΑΓΓΛΙΑ: Για μια ακόμη φορά, ένας τραυματισμός θα αφήσει αρκετό καιρό εκτός τον Τσέχο τερματοφύλακα της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, αφού εξαιτίας προβλήματος στην ωμοπλάτη (εξάρθρωση) θα μπει στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός δράσης για 10 εβδομάδες περίπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ