Σάββατο 17 Μάη 2014 - Κυριακή 18 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Προσφορές

Για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, εμείς, μέλη της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ από το Τορόντο Καναδά, στέλνουμε το συμβολικό ποσό των 2.000 δολαρίων Καναδά. Είναι μία μικρή οικονομική προσφορά στο μόνο κόμμα που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και της φτωχής αγροτιάς στην πατρίδα μας. Καλούμε τους φίλους μας και όλους στην πατρίδα να ρίξουν την ψήφο τους εκεί που θα πιάσει τόπο. Να ρίξουν στην κάλπη «δαγκωτά», τα ψηφοδέλτια με το σφυροδρέπανο για τους Ευρωβουλευτές μας και με το γαρίφαλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Προσφέρουν οι: Κ. Δημητριάδης 100 δολάρια, Θ. Λιανός 300, Κ. Λεμπέσης 50, Ε. Λαζαρίδου 50, Τ. Δημόπουλος 150, Οργάνωση Εθνικής Αντίστασης 200, Α. Τσόπελας 50, Δ. Καμπίτσης 100, Λ. Λιαμακερός 50, Πίτσα Δημητροπούλου 50, Μάρκος Τασίκας 100 και Κ. Βαγενάς 300 δολάρια.

***

Ο Δημήτρης Καράς προσφέρει για ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ 2.000 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καματερού, αντί για μνημόσυνο της μητέρας του ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ και του αδερφού του ΒΑΣΙΛΗ.

***

Στη μνήμη όλων όσοι έδωσαν τη ζωή τους για Ειρήνη και ανεξαρτησία της πατρίδας μας, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ ως ενίσχυση για τον εκλογικό αγώνα που κάνει το Κόμμα μας.

Ζήλη Σακελλαρίδη

***

Ο Δημήτρης Σταλίδης από το Λαζοχώρι Βέροιας, προσφέρει 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Βέροιας, για την επιτυχία της εκλογικής μάχης που δίνει το ΚΚΕ, ενόψει των ευρωεκλογών, Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.

***

Ο σ. Ζώτος Δημήτριος από τη Βρυσούλα Ιωαννίνων, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας, για τις εκλογικές δαπάνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ