Τετάρτη 21 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Συγκεντρώσεις για τις ευρωεκλογές
Σήμερα, Τετάρτη

-- Στην Πάτρα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί για τις 7 μ.μ. στην Πλατεία Ψηλών Αλωνιών για το κέντρο και τις ανατολικές συνοικίες, στην πλατεία Νόρμαν για τις βόρειες συνοικίες και την ΚΝΕ και στην πλατεία Πίνδου για τις νότιες συνοικίες και την επαρχία της Αχαΐας.

-- Στο Βόλο, στην παραλία, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Σ. Ζαριανόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στην Θήβα στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Θήβας. Θα μιλήσει ο Π. Πολίτης, μέλος της ΕΠ Στερεάς του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

-- Στην Κέρκυρα στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Πεντοφάναρο. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μ. Παπαδόπουλος και Μ. Μιχαήλ.

-- Στην Αρτα στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Κιλκίς. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Ν. Εξαρχος και Βίκυ Αράπη-Καραγιάννη.

-- Στην Πρέβεζα στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσουν ο Κ. Μπάτσικας μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Β. Νικάκης.

-- Στο Ηράκλειο, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Τίτου. Θα μιλήσουν τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ρ. Μαρούδας και Γ. Νταγκουνάκης.

-- Στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, (είσοδος Ασκληπιού), στις 8:30 μ.μ., με ομιλήτρια τη Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή.

-- Στη Δράμα, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στην Ξάνθη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Σ. Ζαριανόπουλος και ο Μ. Χατζόγλου, υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

-- Στο Ρέθυμνο, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Γ. Μαργαρίτη, υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ.

-- Στην πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου, στις 8 μ.μ.. Θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Θ. Χιώνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ