Δευτέρα 26 Μάη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΧΑΪΔΑΡΙ
Με μαχητικότητα και ευθύνη στα νέα καθήκοντα

Ο Μιχάλης Σελέκος νέος δήμαρχος Χαϊδαρίου

Ο Μιχάλης Σελέκος
Ο Μιχάλης Σελέκος
Σε κλίμα αγωνιστικό και αισιόδοξο υποδέχτηκαν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στο Χαϊδάρι τα αποτελέσματα του β' γύρου των δημοτικών εκλογών που ανέδειξαν δήμαρχο τον υποψήφιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Μιχάλη Σελέκο. Λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης, το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ έγινε το επίκεντρο, γύρω από το οποίο συγκεντρώθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι που έδωσαν τις προηγούμενες μέρες τη μάχη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο χέρι. Η αισιοδοξία από τα πρώτα εκλογικά Τμήματα, έγινε γρήγορα ενθουσιασμός, καθώς τα αποτελέσματα έδωσαν μεγάλη διαφορά στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, με καταμετρημένες τις ψήφους στο 77% των εκλογικών τμημάτων, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συγκέντρωνε το 68,83% των ψήφων). Με αντίστοιχη διάθεση υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι την ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα στους δήμους της Πετρούπολης και της Πάτρας.

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ και οι εργαζόμενοι που συστρατεύτηκαν μαζί τους στη μάχη αντιμετωπίζουν με μαχητικότητα και ευθύνη την εκλογή αγωνιστή δημάρχου στο Χαϊδάρι. Με πείσμα να δυναμώσει η οργάνωση και η πάλη του λαού. Με αποφασιστικότητα να βρεθούν από την επόμενη κιόλας μέρα μπροστά σε κάθε αγώνα για το δίκιο του λαού. Συνεχίζοντας στην ίδια ρότα, με την οποία έφτασαν μέχρι την κάλπη, απευθύνοντας το ίδιο κάλεσμα στο λαό: Να σταθεί με το κεφάλι ψηλά, να υψώσει το ανάστημά του στην αντιλαϊκή πολιτική και σε όσους την υπηρετούν από οποιοδήποτε πόστο, να πάρει τη θέση του στις γραμμές του εργατικού - λαϊκού κινήματος στις μάχες του επόμενου διαστήματος.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο από νωρίς το βράδυ
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο από νωρίς το βράδυ
Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Μιχάλης Σελέκος ανέφερε:

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας στήριξαν με την ψήφο τους και την πρώτη Κυριακή και σήμερα που ολοκληρώθηκε η νίκη μας, σε όλους όσοι συμπορεύτηκαν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα».

Συμπλήρωσε ότι και από το μετερίζι της διοίκησης του Δήμου «θα στεκόμαστε στο πλάι του λαού στους μεγάλους αγώνες που θα δίνει», στους αγώνες που έχει μπροστά του το επόμενο διάστημα.

Αναφέρθηκε ακόμα στις επιτυχίες των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε άλλους Δήμους, καθώς και στο ποσοστό που συγκέντρωσε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές σημειώνοντας πως «στέλνει μηνύματα και στην Ευρώπη και στις κυβερνήσεις της πλουτοκρατίας», πως αποτελεί συμβολή, ώστε να σηκώσει ο λαός κεφάλι και να κερδίσει πόντους στη δύσκολη μάχη που δίνει.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στους καθημερινούς αγώνες: «Απλώνουμε το χέρι σε όλους ανεξάρτητα από το αν μας στήριξαν σε αυτές τις εκλογές, να παλέψουμε για να βάλουμε ένα λιθαράκι για να λυθούν τα προβλήματα που βασανίζουν το λαό μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ