Σάββατο 9 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Πάμε ξανά» με την Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου ταξιδεύοντας αυτό το καλοκαίρι με την παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου «Πάμε ξανά», επισκέπτεται επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τις εναπομείνασες μέρες του Αυγούστου το πρόγραμμα εμφανίσεων της ερμηνεύτριας και των μουσικών που την συνοδεύουν - του Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο, του Φοίβου Κουντουράκη στα τύμπανα και κρουστά, του Σωτήρη Καστάνη στις κιθάρες και το μπουζούκι, του Γιώργου Μπουλντή στο μπάσο, του Αρη Ζέρβα στο τσέλο και του Δημήτρη Κουζή στο βιολί και το μαντολίνο - έχει ως εξής:

Σήμερα, Σάββατο 9 Αυγούστου, η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στη Ρόδο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ρόδου. Η παράσταση αρχίζει στις 9 μ.μ., οι πόρτες όμως ανοίγουν μια ώρα νωρίτερα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ σε προπώληση και 14 στην είσοδο. Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου εμφανίζεται με την ίδια πάντα παράσταση στο Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου» (πρώην λατομείο Καραβέλα) στην Ερμούπολη της Σύρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σύρος - Πολιτισμός 2014». Η παράσταση αρχίζει στις 21.15 και τα εισιτήρια τιμώνται 12 ευρώ και 7 ευρώ για παιδιά 6 - 12 ετών και φοιτητές.

Την Τετάρτη 13 Αυγούστου θα εμφανιστεί στην Κυπαρισσία, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Τρενοτεχνείον» του Νίκου Καλογερόπουλου. Η παράσταση θα αρχίσει στις 9 μ.μ. και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ σε προπώληση, 14 ευρώ στην είσοδο.

Το Σάββατο 23 Αυγούστου εμφανίζεται στο Κρανίδι Ερμιονίδας, στο προαύλιο του Πολυχώρου «ARTίκι». Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. και οι τιμές εισιτηρίων είναι 12 ευρώ σε προπώληση και 14 στην είσοδο.

Για το τέλος της φετινής περιοδείας, η Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε τη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, όπου θα εμφανιστεί την Τρίτη 2 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ. για μία και μοναδική παράσταση live εφ' όλης της «προσωπικής» της ύλης με βάση τα τραγούδια που σφράγισαν την έως τώρα πορεία της τριάδας Μποφίλιου - Ευαγγελάτου - Καραμουρατίδη. Οι πόρτες στην Τεχνόπολη θα ανοίξουν στις 19.30 και οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ σε προπώληση και 12 στην είσοδο.

Με τη συναυλία αυτή, η Νατάσσα Μποφίλιου δίνει το τελευταίο της ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό μέχρι το καλοκαίρι του 2015, οπότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του νέου της δίσκου με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ