Σάββατο 30 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σήμερα σε Βόρεια Ελλάδα και Ζάκυνθο

Τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου είναι σήμερα και το 40ό Φεστιβάλ ολοκληρώνει το πέρασμά του από μια σειρά νομούς της χώρας. Συγκεκριμένα, εκδηλώσεις γίνονται:

Στις Σέρρες, σήμερα Σάββατο, είναι η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στο πρώην στρατόπεδο «Παπαλουκά», από τις 8 μ.μ. και το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με το μαθητικό συγκρότημα «Ignorance». Ποντιακό χορό και τραγούδι από την «Εύξεινο Λέσχη Ν. Σερρών». Αφιέρωμα ενάντια στο φασισμό. Ροκ συναυλία με τους «Desert Rocks». Λαϊκό γλέντι. Στον παιδότοπο θα γίνουν δραματοποιήσεις από ιστορίες του κόσμου.

Στη Ζάκυνθο, σήμερα Σάββατο, στην πλατεία Σολωμού με: Ομιλία από τον Τίμο Φαραό, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ. Παραδοσιακούς χορούς από χορευτική ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο - Λύκειο Βολιμών. Παραδοσιακή ζακυνθινή «ομιλία» με θέμα «Πολιτική και Ερωτας» από τη θεατρική ομάδα «Ουφούντου λούφου». Συναυλία από τα μαθητικά συγκροτήματα «Σκοτεινοί Ιχνηλάτες» και «Rise up». Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Στο Κιλκίς, σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Επίδειξη πάλης από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ευρωπού. Χορευτικά Πολιτιστικών Συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλης Στέρνας Κιλκίς (ποντιακά), Θρακική Εστία Κιλκίς (Θρακιώτικα). Ταξικό ραπ, αφιέρωμα στο ποντιακό τραγούδι με τον Ματθαίο Φερεσίδη, ποντιακό γλέντι με τον Θοδωρή Σαχπεκίδη. Τουρνουά πινγκ - πονγκ, διαγωνισμό γκράφιτι.

Στη Βέροια, σήμερα Σάββατο, στην πλατεία Ελιάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Συναυλία από μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα. Εργαστήρι ζωγραφικής και ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ.

Στη Χαλκιδική, σήμερα Σάββατο, στην πλατεία των Μουδανιών. Θα μιλήσει στέλεχος της Τομεακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΚΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με συναυλία ροκ μουσικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ