Σάββατο 30 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΘΗΝΑ
Νέες συμμετοχές και εκδηλώσεις

Στις 13 και 14 Σεπτέμβρη θα γίνει το μουσικό διήμερο που θα διοργανώσει η ΚΝΕ στο πλαίσιο του 40ού Φεστιβάλ στην Αθήνα και το οποίο θα προηγηθεί των κεντρικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στο πάρκο «Τρίτση». Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικά ο χώρος διεξαγωγής και το πρόγραμμα του μουσικού διημέρου, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και αντίστοιχη εκδήλωση για τον κινηματογράφο.

Στο ίδιο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΚΝΕ που δίνει χώρο και χρόνο σε διάφορα ήδη τέχνης πέρα από το κεντρικό τριήμερο του Φεστιβάλ, θυμίζουμε ότι αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα το θεατρικό τριήμερο στο «Σύγχρονο Θέατρο» στο Γκάζι (Ευμολπιδών 45, τηλ. 210.3464.380) που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μάνου Κατράκη.

Παράλληλα, νέες συμμετοχές καλλιτεχνών έκλεισαν για το κεντρικό τριήμερο των εκδηλώσεων του 40ού Φεστιβάλ στο πάρκο «Τρίτση»:

Ο Παντελής Θαλασσινός θα παίξει στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη στις 10.15 το βράδυ, ενώ ο Μανώλης Μητσιάς θα συμμετάσχει στο μουσικό αφιέρωμα στα 40 χρόνια του Φεστιβάλ το Σάββατο μετά την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ