Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Τα αθλητικά camp της ΚΝΕ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΚΝΕ διοργανώνει στο πλαίσιο του κεντρικού Φεστιβάλ της στην Αθήνα αθλητικό camp, που θα διαρκέσει από τις 13 έως τις 20 Σεπτέμβρη.

«Μην μένεις στην εξέδρα θεατής, αγωνίσου! Κάνε τον αθλητισμό μέρος της ζωής σου!», είναι το σύνθημα του camp που αναλυτικά περιλαμβάνει:

Από τις 13 έως τις 14 Σεπτέμβρη: Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 που θα γίνει στα γήπεδα μπάσκετ του Μπαρουτάδικου στο Αιγάλεω.

Το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στις 18.00: Ποδηλατικός γύρος του στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» για παιδιά.

Την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη, στις 20.00: Σεμινάριο Παγκρατίου αθλήματος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος και σεμινάριο Judo από διακεκριμένους διεθνείς αθλητές. Ακόμα, στο σκάκι, θα γίνει επίδειξη «Σιμουλτανέ» με την Αννα - Μαρία Μπότσαρη, GΜ γυναικών και προβολή Ταινίας «Chess fever».

Την Παρασκευή, 19 Σεπτέμβρη, στις 20.00: Σεμινάριο αθλημάτων Πάλης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και σεμινάριο Πυγμαχίας από διακεκριμένους διεθνείς αθλητές. Στο σκάκι θα γίνει τουρνουά Blitz.

Το Σάββατο 20 Σεπτέμβρη, στις 9.30: Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. αφιερωμένος στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, με αφετηρία το Πάρκο «Τρίτση» (Είσοδος 1 - Λεωφόρος Δημοκρατίας) και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Ιλίου.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες του Αθλητικού Camp είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται με e-mail στις διευθύνσεις: kne@kne.gr και mail@odigitis.gr ενώ μπορούν να κλείνονται και τηλεφωνικά στο 698.7706.814.

Στη Θεσσαλία

Αντίστοιχη δραστηριότητα θα υπάρχει και στο Βόλο. Εκεί, το αθλητικό camp θα επικεντρωθεί στη γνωριμία με αθλήματα του στίβου και θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ακόμα την Παρασκευή, 5 Σεπτέμβρη, στη Λάρισα θα γίνει εκδήλωση για τον Αθλητισμό στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ (ΕΑΚΛ - αίθουσα βαρέων αθλημάτων). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 6 μ.μ. γνωριμία με μαχητικά αθλήματα και την άρση βαρών (συμμετέχουν: Το τμήμα πάλης του «ΕΑΛ Πήγασος», «Ατλας Λάρισας» και «ΣΒΑ Λάρισας») και στις 8 μ.μ. συζήτηση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για την φυσική αγωγή και τον αθλητισμό» με τον Πέτρο Κρίκη, μέλος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ