Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μεθαύριο Σάββατο η συγκέντρωση για τη ΔΕΘ

Στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους

Κορυφώνονται τα επόμενα 24ωρα οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, που θα γίνει το Σάββατο, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν οι δυνάμεις της κοινωνικής συμμαχίας, στελέχη των οποίων συμμετέχουν σε εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

Για την προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου, στη Θεσσαλονίκη, οι Λαϊκές Επιτροπές διοργανώνουν πικετοφορίες, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Σήμερα Πέμπτη, η Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας, στις 7.30 μ.μ., από την Αγία Βαρβάρα και η Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος, στις 7 μ.μ., από τη συμβολή των οδών Μαρτίου με Παπαναστασίου. Αύριο Παρασκευή, η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς, στις 7.30 μ.μ., από τον πεζόδρομο. Χτες, έγινε συνέλευση της Επιτροπής Ανέργων Ε' Διαμερίσματος. Ανάμεσα σε δεκάδες άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ αποφάσισε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας - Θράκης.

Για τη μετακίνηση των διαδηλωτών, προγραμματίζεται να αναχωρήσουν πούλμαν από τις εξής πόλεις: Αλεξανδρούπολη, 1 μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο, Κομοτηνή, 1.30 μ.μ., Μακεδονίας 2 και Δημοκρίτου, Ξάνθη, 2 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας, Καβάλα, 2.30 μ.μ. Δημοτικός Κήπος, Δράμα, 2.30 μ.μ. κεντρική Πλατεία, Κοζάνη, 3 μ.μ. Δημαρχείο, Λάρισα, 3 μ.μ., τέρμα της οδού Βενιζέλου (κάτω από τον Αγιο Αχίλλειο), Νάουσα, 4 μ.μ., Εργατικό Κέντρο.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας του ταξικού κινήματος με αφορμή τη ΔΕΘ, στις 5 και 6 Σεπτέμβρη θα συνεδριάσει στη Θεσσαλονίκη (αίθουσα πρώην κινηματογράφου «Αλέξανδρος», Εθνικής Αμύνης 1, πίσω από τη ΧΑΝΘ) η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΜΕ. Το Σάββατο 6/9 (11 π.μ., στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης), η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ μαζί με τους άλλους φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας (ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ) θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα δράσης του ταξικού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ