Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και οι... φασίστες έχουν δικαιώματα..!

Από τις αντιφασιστικές κορόνες, στα ...δικαιώματα των νοσταλγών του Χίτλερ πάει η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Με την ανάληψη των καθηκόντων της, αποκάλυψε μία πλευρά από τη στάση της απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα και τους εκπροσώπους του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της κοινής ανακοίνωσης που είχε εκδώσει στα τέλη Απρίλη με τον τότε υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδη, για την επίθεση που δέχθηκαν μέλη των παρατάξεών τους στον Κολωνό από «ακροδεξιά νεοφασιστικά στοιχεία», «τραμπούκους», «φασιστικές ομάδες», μέλη «ακροδεξιάς συμμορίας». Μάλιστα, καλούσαν «όλους αυτούς που όλο και συχνότερα χαϊδεύουν την ακροδεξιά για να κερδίσουν ψήφους, να αναλογιστούν τις τεράστιες πολιτικές τους ευθύνες».

Από την πρώτη μέρα στην περιφερειακή αρχή, όμως, όλα αυτά άλλαξαν, αφού άρχισαν οι συζητήσεις για τα δικαιώματα που έχουν οι φασίστες σχετικά με το χώρο που θα έχουν ως γραφεία στην Περιφέρεια. Στην αντίδραση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής για την πρόθεση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει γραφεία στη ναζιστική Χρυσή Αυγή, η απάντηση ήταν πως και αυτοί έχουν δικαιώματα και πως «θα τοποθετηθούν ανάμεσα στη "Λαϊκή Συσπείρωση" και τη "Δύναμη Ζωής" για να μην πάρουν ανάσα»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ