Τετάρτη 19 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Στόχος το ΟΥΕΦΑ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε τους στόχους του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα περίοδο

«Πάμε για ΟΥΕΦΑ. Ξεχάστε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Δουλεύουμε καθημερινά για την ομάδα, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πηγαίνουμε για το ΟΥΕΦΑ και όποιος έχει διαφορετική άποψη δε βλέπει την πραγματικότητα». Με αυτή τη δήλωση ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, έθεσε τους στόχους της ομάδας της Θεσσαλονίκης για φέτος και έτσι έσβησε παλιά σενάρια για μεγαλύτερους στόχους.

Μάλιστα εκτός των άλλων, συνέχισε να προστατεύει τον τερματοφύλακα της ομάδας, Νίκο Μιχόπουλο, που έγινε στόχος των οπαδών του «Δικεφάλου» για τα γκολ που δέχτηκε με Ολυμπιακό και Απόλλωνα: «Είναι άσχημο για έναν παίκτη να δέχεται τέτοια κριτική. Είχε άσχημη απόδοση σε ένα - δύο παιχνίδια, αλλά από κει και πέρα δε χρειάζονται οι αποδοκιμασίες. Ο παίκτης δεν πρέπει να δέχεται μεγάλη ψυχολογική πίεση και σίγουρα δε θα πρέπει να αγωνίζεται μια ο πρώτος και μια ο δεύτερος τερματοφύλακας».

Πάντως, απέφυγε να αποκαλύψει τα σχέδια περί της μετεγγραφής τερματοφύλακα: «Κάνουμε σκέψεις, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα». Ακόμα απέφυγε να μιλήσει για οποιαδήποτε άλλη μεταγραφική κίνηση της ομάδας. Το μόνο που ειπώθηκε ήταν για τον άσο του Πανιωνίου, Δημήτρη Ναλιτζή, χωρίς και πάλι να βγει κάτι σημαντικό: «Δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει ο ποδοσφαιριστής. Είναι ταλαντούχος παίκτης. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι. Τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε».

Τελειώνοντας τη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσκο παραπονέθηκε για την κατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου της Τούμπας, αν και ξεκαθάρισε πως τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. «Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο και να προσφέρεις θέαμα», αλλά τόνισε πως πήρε κάποιες διαβεβαιώσεις από ανθρώπους της ΠΑΕ πως στο επόμενο δίμηνο θα είναι καλύτερα τα πράγματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ