Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ
Φινάλε την Κυριακή

Στο φινάλε του φτάνει την Κυριακή το φετινό Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, με τον τελικό της διοργάνωσης να είναι προγραμματισμένος για τις 22.00 ώρα Ελλάδας (ΑΝΤ1, ΟΤΕ Sports), ενώ για σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί ο μικρός τελικός (19.00 ΑΝΤ1, ΟΤΕ Sports). Οι ΗΠΑ, μετά τη νίκη τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επί της Λιθουανίας στο πρώτο ημιτελικό με 99-68, έχουν ήδη εξασφαλίσει τη μια θέση του τελικού και θα περίμεναν το νικητή της χτεσινής αναμέτρησης, που διεξαγόταν αργά το βράδυ μεταξύ των δυο πιο ευχάριστων εκπλήξεων του τουρνουά, της Σερβίας και της Γαλλίας. Απ' την πλευρά της, η Λιθουανία είναι η μια ομάδα του μικρού τελικού (όπου θα αντιμετωπίσει το χαμένο το χτεσινού αγώνα) και πλέον στοχεύει σε μια θέση στο βάθρο.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η ήττα και ο αποκλεισμός της Ισπανίας απ' τη Γαλλία, που στέρησε στους οικοδεσπότες ακόμα και την παρουσία τους στα ημιτελικά, άνοιξε και τον ασκό του Αιόλου για τους «Φουριος Ρόχας», με τον Τύπο της χώρας να στρέφει τα βέλη τους προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Χουάν Ορτέγκα, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την εικόνα της ομάδας. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λούις Σάεθ, κάλυψε αρχικά τον προπονητή, ωστόσο το μέλλον του στην Εθνική παραμένει ρευστό. Την ίδια ώρα, θολό είναι το τοπίο και για τις προθέσεις των Πάου Γκασόλ και Ναβάρο για τις υποχρεώσεις με την Εθνική.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ο αποκλεισμός της Αργεντινής στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετά την ήττα απ' τη Βραζιλία, σήμανε και την ώρα των αλλαγών στο συγκρότημα των «Μπιανκοτσελέστε», με τον τεχνικό της ομάδας, Χούλιο Λάμας, να αποτελεί παρελθόν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε προσωπικό λογαριασμό του στο ίντερνετ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ