Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - SUPER LEAGUE
Επανεκκίνηση ... με το λόγο στους γηπεδούχους

Την πρόβα τζενέραλε, πριν την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Super League

Reporter Images

Την πρόβα τζενέραλε, πριν την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Super League
Επιστροφή στη δράση κάνει από σήμερα το πρωτάθλημα της Super League, έπειτα απ' τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, και η διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής, θεωρητικά τουλάχιστον, δίνει τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους.

Απ' τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που λογίζεται και ως πρόβα τζενεράλε για τους «ερυθρόλευκους» πριν την πρεμιέρα τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη, με την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός. Πέρα απ' αυτό, όμως, οι «ερυθρόλευκοι», μετά το στραβοπάτημα στο Αγρίνιο (ισοπαλία με τον Παναιτωλικο), επιζητούν την επιστροφή στις νίκες και τους τρεις βαθμούς. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα (εκτός της σίγουρης απουσίας του Μανιάτη) δεν υπάρχουν για τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό, που είδε και τον Σιόβα να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον Αφελάι. Στην αντίπερα όχθη, στον ΟΦΗ, μετά το... χαστούκι απ' τη Βέροια τη 2η αγωνιστική, αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους, αφού το κλίμα φέρεται να είναι τεταμένο μεταξύ ορισμένων παικτών και του τεχνικού της ομάδας, Γκατούζο. Συν τοις άλλοις, ο Ιταλός τεχνικός προβληματίζεται και για τους τραυματισμούς των Πετρόπουλου, Λοριά, Ραζάκ.

Η αγωνιστική βρίσκει τους δυο συγκατοίκους του ρετιρέ της βαθμολογίας, Βέροια και Ατρόμητο, να έχουν τον ρόλο του οικοδεσπότη απέναντι σε Κέρκυρα και Παναιτωλικό, αντίστοιχα, θέλοντας και οι δυο το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή.

Στη σκιά των κρίσιμων διαπραγματεύσεων της διοίκησης με τον Αθανασιάδη για το μέλλον του παίκτη στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Νίκη Βόλου, που την φιλοξενεί στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα.

Τις δυνάμεις του θα δοκιμάσει ο Παναθηναϊκός στη Μυτιλήνη, με αντίπαλο την Καλλονή, εκτός έδρας, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο, λίγο πριν τις υποχρεώσεις τους για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το δικό του ενδιαφέρον έχει και το κρητικό ντέρμπι μεταξύ Εργοτέλη και Πλατανιά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- Η ΤV

ΣΗΜΕΡΑ: Βέροια - Κέρκυρα (16.00 NS2), ΠΑΟΚ - Νίκη Βόλου (18.15 NS1), Ολυμπιακός - ΟΦΗ (20.30 NS2). ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης (16.00 NS2), Ατρόμητος - Παναιτωλικός (18.15 NS2), Λεβαδειακός - Πανθρακικός (18.15 NS3), ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (18.15 NS4), Καλλονή - Παναθηναϊκός (20.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Εργοτέλης - Πλατανιάς (19.30 NS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ