Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Τελευταίο τεστ για γυμναστική

Στην Ουγγαρία και μέσω της συμμετοχής στο διεθνές γκραν πρι του Σομπατέλι, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Ελληνες αθλητές της ενόργανης γυμναστικής θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο τους αγωνιστικό τεστ πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κινεζικής πόλης Νανίνγκ (3-12 Οκτωβρίου).

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος πέντε εκπρόσωποι της Εθνικής ανδρών, οι Βλάσης Μάρας (μονόζυγο), Λευτέρης Κοσμίδης (έδαφος), Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι), Δημήτρης Μαρκούσης (έδαφος) και Νίκος Ηλιόπουλος (πλάγιος ίππος, δίζυγο, μονόζυγο).

Αντίθετα με ό,τι θα συμβεί στη Νανίνγκ, όπου ο καθένας τους θα εκτελέσει από τέσσερα έως έξι όργανα, στην Ουγγαρία οι Ελληνες πρωταθλητές έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα και να επικεντρώσουν την προσοχή μόνο στα αγαπημένα τους όργανα.

ΒΟΛΕΙ: Προς ναυάγιο φαίνεται να οδηγείται η πρόταση της Ομοσπονδίας για μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών των ομίλων της Α2, προκειμένου να καλυφθεί η θέση στην Α1 γυναικών που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση των Βριλησσίων. Ετσι, ξανάρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 11 ομάδες.

  • Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για το τουρνουά «Paidar Demir Tournament», το οποίο διοργανώνει η Γαλατασαράι, ενώ θα μετέχουν ακόμα και άλλες δύο τουρκικές ομάδες, η πρωταθλήτρια Χάλκμπανκ και η IBB.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ