Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕΑΑΝ
Συνέντευξη Τύπου για τη «σφαγή» στα ΚΕΠΑ

Συνέντευξη Τύπου έξω από το κτίριο των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (Πειραιώς 181) θα δώσει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη, στις 12 μ.

Στη συνέντευξη Τύπου η ΣΕΑΑΝ θα αποκαλύψει με συγκεκριμένα στοιχεία τη «σφαγή» που γίνεται σε αυτές τις επιτροπές, όπου ανάπηροι με σοβαρές ασθένειες, όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, σοβαρά νευρολογικά κ.λπ., χάνουν με τις αποφάσεις των επιτροπών κάθε δικαίωμα σύνταξης, επιδόματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Επίσης, θα δοθούν στοιχεία που αφορούν το σχέδιο της κυβέρνησης για το χτύπημα των αναπηρικών συντάξεων, των επιδομάτων και των παροχών προς τα ΑμεΑ.

«Για μας οι χιλιάδες απορριπτικές αποφάσεις εντάσσονται στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης για μαζικές περικοπές στις αναπηρικές συντάξεις, στα επιδόματα και τις παροχές στα ΑμεΑ», σημειώνει η ΣΕΑΑΝ, που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας των ΚΕΠΑ έχει κάνει δεκάδες παρεμβάσεις μέσα στις επιτροπές μετά από καταγγελίες ΑμεΑ, αλλά και στην κεντρική διεύθυνση των ΚΕΠΑ και στο υπουργείο Εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ