Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
Προετοιμάζονται για τις 8 Οκτώβρη

Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, την Τετάρτη 8 Οκτώβρη, σχεδιάζουν οι μικρομεσαίοι κτηνοτρόφοι ενάντια στη νέα επίθεση που δέχονται από την αντιαγροτική - αντικτηνοτροφική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Η απόφαση πάρθηκε σε πανελλαδική σύσκεψη την περασμένη Κυριακή με πρωτοβουλία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας και της Επιτροπής Αγώνα Κτηνοτρόφων Πελοποννήσου για τον καταρροϊκό πυρετό.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των κινητοποιήσεων η Επιτροπή Αγώνα Κτηνοτρόφων Νομού Λάρισας διοργανώνει συσκέψεις, σήμερα, Σάββατο 27 Σεπτέμβρη, στον Τύρναβο, στις 12 το μεσημέρι στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο και τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη, στις 8.30 το βράδυ, στην Καλλιθέα Ελασσόνας.

Σύσκεψη για τον καταρροϊκό πυρετό οργανώνουν σήμερα, Σάββατο, στις 10.30 π.μ., στα Σαρδήνια Αμφιλοχίας η Ομοσπονδία Αγροτικών Συνεταιρισμών Αιτωλοακαρνανίας (ΟΑΣ) και η ΠΑΣΥ. Θα μιλήσουν ο Ν. Μωραΐτης, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και βουλευτής του ΚΚΕ και ο Σ. Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ