Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες σωματείων εκπαιδευτικών

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διαθέτει. Η αιμοδοσία γίνεται σήμερα Τρίτη, από τις 9.00 έως τις 13.00, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 13Α, πίσω από τη ΔΟΥ Βύρωνα).

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», την Παρασκευή 10 Οκτώβρη. Η αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (πίσω από το σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας). Επίσης, ο Σύλλογος «Γ. Σεφέρης» διοργανώνει επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κυριακή 5 Οκτώβρη, στις 11 π.μ. Θα γίνει ξενάγηση από την εκπαιδευτικό - ξεναγό Νατάσσα Αβραμίδου.

Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης διοργανώνει για τρίτη χρονιά μαθήματα αλληλεγγύης για τους μαθητές που έχουν ανάγκη, τονίζοντας: «Υψώνουμε το δικό μας τείχος λαϊκής αλληλεγγύης, στον τομέα της μόρφωσης. Δεν θα αφήσουμε κανένα παιδί αβοήθητο». Τα μαθήματα αρχίζουν την Τετάρτη 8 Οκτώβρη στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ