Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕURO 2016
Εμφαση στην άμυνα για την Εθνική

Μετά τον... καταιγισμό τραυματισμών που χτύπησε την Εθνική ανδρών από την αρχή της προετοιμασίας της ενόψει των παιχνιδιών με Φινλανδία (Σάββατο εκτός) και Β. Ιρλανδία (Τρίτη εντός) για τα προκριματικά του ΕURO 2016, η χτεσινή μέρα ήταν ουσιαστικά η πρώτη που τα πάντα κύλησαν ομαλά. Απρόοπτα δεν υπήρξαν και το αξιοσημείωτο είναι ότι στη διπλή προπόνηση που υπήρχε στο πρόγραμμα (πρωί και απόγευμα) ανέβηκαν οι ρυθμοί. Από πλευράς του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κλαούντιο Ρανιέρι, τα πλάνα περιλάμβαναν ιδιαίτερη έμφαση, όπου άνοιξε και τα πρώτα του χαρτιά όσον αφορά τους βασικούς που θα βρίσκονται στα μετόπισθεν. Η τετράδα των Τοροσίδη, Παπασταθόπουλου, Μανωλά και Γιαννούλη δείχνει να έχει προβάδισμα ώστε να αποτελέσει την οπισθοφυλακή της Εθνικής στα δύο ερχόμενα παιχνίδια.

Το απόγευμα, το πρόγραμμα είχε αρκετή ένταση ενώ οι διεθνείς θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση σήμερα το απόγευμα.

  • Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και συζήτησαν για τις συνθήκες για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και την καλυτέρευσή τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ