Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Το κάλεσμα της ΟΓΕ

«Πάλεψε, οργανώσου, δώσε το "παρών" στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ στο πανελλαδικό συλλαλητήριο». Αυτό το κάλεσμα απευθύνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας στις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών και τις προτρέπει να ενώσουν τη φωνή τους μαζί με τους άντρες τους και τα παιδιά τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την 1η Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, στο Σύνταγμα.

Στο κάλεσμά της η ΟΓΕ αναφέρει:

«Να δώσουμε μια δυναμική και αποφασιστική απάντηση στα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και ΕΕ. Να βροντοφωνάξουμε ότι δεν δεχόμαστε να ζούμε στην ανεργία, στην απληρωσιά, στην ανασφάλεια. Δεν θέλουμε μια τέτοια ζωή για μας και τα παιδιά μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

Ξέρουμε ότι τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Οι κατακτήσεις και τα δικαιώματα, που είχαμε, κερδήθηκαν με πολλούς σκληρούς αγώνες και θυσίες. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ' το δρόμο του αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και την εξουσία τους.

Εχουμε ευθύνη, σήμερα - τώρα, να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας».

Ας σημειωθεί ότι ήδη μέχρι χτες είχαν πάρει απόφαση για συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο 86 σύλλογοι - ομάδες γυναικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ