Τετάρτη 22 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Τετάρτη

-- Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Ρ. Π. Ντατ «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» διοργανώνει η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιάννης Βήττας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Ιωνία, στον κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ. στη Νομική Σχολή θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αρης Ευαγγελίδης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Δράμας, θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ «Κόμμα παντός καιρού. Ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει η Σούλα Βλισίδου, μέλος του ΓΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ