Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συζητούν την πείρα του συλλαλητηρίου

Με ανακοίνωσή της, η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ χαιρετίζει τους 121 φορείς των ΕΒΕ, από όλη την Ελλάδα, που ένωσαν τη φωνή τους με τους εκατοντάδες συνδικαλιστικούς και μαζικούς φορείς, για την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου της 1ης του Νοέμβρη, στην Αθήνα.

«Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά και με αγωνιστικό πείσμα για την πανελλαδική απεργία στις 27 Νοέμβρη, μέρα ψήφισης του προϋπολογισμού. Οργανώνουμε τη δράση μας, κλείνουμε τα μαγαζιά μας και συμμετέχουμε στις 27 του Νοέμβρη μαζί με τους εργάτες, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών στρωμάτων για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας», σημειώνει η ΠΑΣΕΒΕ.

Στο μεταξύ, μια σειρά σωματεία, χωρίς να χάσουν χρόνο, οργανώνουν συσκέψεις απολογισμού της δράσης για το συλλαλητήριο και προγραμματισμού για την απεργία. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου καλεί τα σωματεία της δύναμής του, τα σωματεία των επαγγελματοβιοτεχνών Λαυρίου, Κερατέας, το σωματείο εργαζομένων του Δήμου καθώς και τις λαϊκές επιτροπές Λαυρεωτικής και Σαρωνικού, σε συζήτηση για τα συμπεράσματα από το συλλαλητήριο και την καλύτερη οργάνωση της πανελλαδικής απεργίας. Η συζήτηση θα γίνει την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ