Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
Παρέμβαση για το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, στις 26 Οκτώβρη, στο στάδιο «Καραϊσκάκη». Ειδικότερα, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθ. Ακριτίδης ζητεί από την Εισαγγελία του Πειραιά να διερευνηθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε βάρος της διοίκησης και των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Οπως τονίζει, οι φίλαθλοι, κατά τη διάρκεια του αγώνα, έριξαν μεγάλες ποσότητες καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των φιλάθλων. Συνεπώς, όπως επισημαίνεται, δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα και ζητεί από την Εισαγγελία Πειραιά να ερευνηθούν κατά προτεραιότητα οι τυχόν ευθύνες της διοίκησης του Ολυμπιακού για πιθανή συνδρομή «των όρων της άμεσης συνέργειας με παράλειψη στη ρίψη καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο». Επιπρόσθετα, ζητά να διερευνηθεί αν προκύπτουν ευθύνες και σε βάρος των συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Σημειώνεται ότι η εντολή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα συσχετιστεί με την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ήδη η Εισαγγελία του Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ